Motor en Techniek

Motor en Techniek

Goed onderhoud van je boot en een complete uitrusting zijn erg belangrijk voor de veiligheid. De motor en brandstof toebehoren van Nautic Gear mogen daarom niet ontbreken aan boord. Zo verkleinen onze uitlaatsystemen bijvoorbeeld de kans op waterslag en onze betrouwbare tankmeters zorgen ervoor dat je op tijd de brandstof bij kunt vullen. Kortom: met het uitgebreide aanbod van Nautic Gear kun je veilig en zonder zorgen genieten tijdens het varen!

Brandstof jerrycan

Je kunt eenvoudig diesel of benzine voor de motor vervoeren in een brandstof jerrycan van Nautic Gear. Onze stevige jerrycans zijn verkrijgbaar in diverse maten. Wij hebben veel modellen met een schenktuit om het overhevelen van de brandstof te vereenvoudigen. Je kunt de brandstof jerrycan niet alleen gebruiken voor motorbrandstof. Ook voor de opslag van spiritus of diesel voor je kooktoestel zijn ze bijzonder handig! Al onze jerrycans zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar.

Schroefas anode

Het uitgebreide assortiment van Nautic Gear biedt voor iedere boot de juiste schroefas anode. Of je nu op zout-, brak- of zoetwater vaart, wij hebben de geschikte producten voor je. Je vindt bij ons onder andere ringvormige, conische en bolvormige anodes in diverse afmetingen. Daarnaast heb je bij ons ook een ruime keuze in materialen. Welke schroefas anode je ook kiest, je haalt altijd een hoogwaardig product in huis. Zo kun je met vertrouwen beginnen aan je volgende vaartocht!

Dekvuldop

Bij Nautic Gear bestel je eenvoudig alle benodigde onderdelen voor je boot. Ook een dekvuldop voor vuilwater of diesel vind je bij ons. Door de ruime keuze in materialen en afmetingen hebben wij altijd een passend product. De dekvuldop bestel je net als alle andere producten gemakkelijk online. Wij zorgen voor een snelle verzending van de bestelling. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers van Nautic Gear helpen je graag verder!