Besto Reddingsvest

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met een Besto reddingsves bent u op alle omstandigheden voorbereid en zorg voor veiligheid aan boord door het dragen van een Beasto Reddingsvest De vesten zijn in grote en kleine maten verkrijgbaar voor alle leeftijdscategorieën. Ook speciaal voor vissen, skiën en andere activiteiten in of rond het water hebben wij het juiste vest voor je. Bestel je topkwaliteit Besto reddingsvest bij Nautic Gear om gerust en veilig te gaan varen!

Besto reddingsvest 275N

Voor optimaal drijfvermogen bestel je bij Nautic Gear het Besto reddingsvest in de 275N categorie. Het getal en de N staan voor het drijvend vermogen. In dit geval 275 Newton. Dit zorgt ervoor dat de drager in alle omstandigheden uitstekend blijft drijven. Voor de hoogste vorm van Veiligheid is een Besto reddingsvest van 275N altijd een verstandige keuze!


Besto reddingsvest 190N

Combineer veiligheid met een hoog draagcomfort door voor het Besto reddingsvest met een 190N drijfvermogen te kiezen. Dit is een zogeheten Automatisch reddingsvest, dat zichzelf automatisch opblaast zodra de drager in het water valt. Op alle wateren, zowel in een meer als op volle zee, ben je veilig met een Besto reddingsvest met 190N drijfvermogen!

Besto reddingsvest 150N

Ook aan de kleinsten aan boord wordt gedacht bij Nautic Gear met het Besto reddingsvest van 150N. Dit vest van de allerhoogste kwaliteit is beschikbaar in baby-, peuter- en kindermaten. Het vest heeft een kraag met extra drijfvermogen, die goed het hoofd van je kind goed ondersteunt. Het extra volume in de borstpanden van het vest zorgen ervoor dat het kind snel omgedraaid wordt als het voorover te water raakt. Bestel het 150N Besto reddingsvest voor je kind voordelig bij Nautic Gear om met een gerust hart te gaan varen!