Allpa Bilgepomp

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Allpa Bilgepomp met vlotterschakelaar, 32L/min
  Normale prijs € 53,95 € 46,95
 2. Allpa Bilgepomp met vlotterschakelaar, 48L/min
  Normale prijs € 62,95 € 54,95
 3. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L450
  Normale prijs € 30,95 € 26,95
 4. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L650
  Normale prijs € 54,95 € 47,95
 5. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L450 Duo met vlotterschakelaar
  Normale prijs € 90,95 € 79,95
 6. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L550 Duo met vlotterschakelaar
  Normale prijs € 118,95 € 90,95
 7. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L650 Duo met vlotterschakelaar
  Normale prijs € 128,95 € 95,95
 8. Johnson Pump Cartridge Bilgepomp L750 Duo met Vlotterschakelaar
  Normale prijs € 129,00 € 96,00
 9. Vlotterschakelaar Johnson bilgepompen 12/24 volt
  Normale prijs € 45,95 € 39,95
 10. Bilgepomp Johnson Low Boy L550
  Normale prijs € 53,95 € 46,95
 11. Bilgepomp Johnson Low Boy L750
  Normale prijs € 70,95 € 61,95
 12. Allpa Handlenspomp Kunststof
  Normale prijs € 39,95 € 34,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Allpa bilgepomp bij Nautic Gear! Of u nu een ervaren zeiler bent of net begint met varen, het hebben van een betrouwbare bilgepomp aan boord is van cruciaal belang om uw schip of boot droog en veilig te houden. De Allpa bilgepomp staat bekend om zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid, zelfs onder de meest zware omstandigheden. Met innovatieve technologie en een robuust ontwerp zorgt deze pomp ervoor dat overtollig water moeiteloos en efficiënt wordt verwijderd, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw tijd op het water. Kies voor kwaliteit en veiligheid, kies voor de Allpa bilgepomp, online en voordelig verkrijgbaar bij Nautic Gear!

Allpa bilgepomp met vlotterschakelaar

De Allpa bilgepomp met vlotterschakelaar is de ultieme oplossing voor het efficiënt beheren van water in het ruim van uw vaartuig, en u vindt hem voordelig geprijsd bij Nautic Gear! Met zijn geïntegreerde vlotterschakelaar biedt deze pomp een automatische werking, waardoor hij zichzelf inschakelt zodra het waterniveau een bepaalde hoogte bereikt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig in- en uitschakelen van de pomp. Of u nu afwezig bent of geheel zorgeloos wilt genieten van uw tijd aan boord, de Allpa bilgepomp met vlotterschakelaar houdt uw schip of boot veilig en droog. Vertrouw op de kwaliteit en functionaliteit van Allpa en bestel deze innovatieve bilgepomp vandaag nog!

Allpa bilgepomp voordelig bij Nautic Gear kopen

Bij Nautic Gear kunt u voordelig profiteren van een uitstekende Allpa bilgepompen. Wij bieden u de kans om uw vaartuig uit te rusten met deze hoogwaardige Allpa bilgepomp voor een aantrekkelijke prijs. De betrouwbaarheid en prestaties van Allpa zijn bekend in de watersportwereld, en met onze voordelige aanbieding kunt u nu moeiteloos zorgen voor een droog en veilig schip zonder dat u daar al te veel werk van heeft. Kies daarom slim en plaats uw bestelling snel en eenvoudig bij Nautic Gear voor een betaalbare en efficiënte oplossing om uw boot van binnen droog te houden met de Allpa bilgepomp!

Wat is een Allpa bilgepomp?

Een Allpa bilgepomp is een type waterpomp dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen van water uit het ruim van een boot of schip, ook wel de bilge genoemd. De bilgepomp wordt gebruikt om overtollig water, regenwater, lekkages en ander vocht uit het binnenste van het vaartuig te pompen, waardoor het schip droog, stabiel en vooral boven water blijft. Dit is essentieel om te voorkomen dat het schip te zwaar wordt en om schade, zoals een geschonken boot, door waterophoping te vermijden.