Humminbird Helix 7 Fishfinder / Kaartplotter CHIRP GPS MSI G3 met transducer

Humminbird Helix 7 Fishfinder / Kaartplotter CHIRP GPS MSI G3 met transducer

Normale prijs € 978,95 € 851,00

Tijdelijk niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving
De Humminbird Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 is een fantastische fishfinder / kaartplotter voor op uw boot met een breed 7 inch Display! Zo'n breed scherm heeft als voordeel dat wanneer u het beeld gesplitst weergegeven wilt hebben alles nog steeds duidelijk en helder te zien is. Met een resolutie van 800x480 heeft u een mooi en scherp display met LED achtergrond verlichting waarop alles scherp weergegeven wordt. Ook wanneer de zon op het scherm schijnt. U bekijkt op

De Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 beschikt o.a. over CHIRP Mega Side Imaging, CHIRP Mega Down Imaging en Duel Spectrum CHIRP Sonar. Deze functies geven u een ongelofelijk mooi beeld onder water zoals u die mag verwachten van een moderne fishfinder als de Helix 7. Zowel vis als bodemstructuur en vegetatie wordt met enorm detail weergegeven zodat u niets ontgaat van wat er onder uw boot of schip gebeurt.

Ook als kaartplotter is de Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 tot zeer veel in staat. Zo beschikt hij over AutoChart Live waarmee u tot 8 uur uw route kan opnemen op het interne geheugen van de Helix 7 of op een optionele AutoChart Zero Line kaart. Zo kunt u een kaart tekenen rondom uw favoriete visplek. De Helix 7 is compatibel met de elektronische vaarkaarten NAV+ en Platinum+ van Navionics.

De helix wordt compleet geleverd met een XNT 9 HW MSI 150T Spiegeltransducer. Op zijn bracket heeft hij een formaat van 26,8 x 14,7 x 9,1 cm (bxhxd).
 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)*
 • België € 6,95, Boven € 50,- 3.95*
 • Afhalen bij 3750 PostNL punten
 • Afhalen bij 1800 PostNL punten (BE)
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar Garantie
 • Ook naar: DE, SP, PT, FR en CR*
 • *m.u.v. vrachttransport

15834 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Humminbird Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 Functies:


De Humminbird Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 heeft een aantal features met behoorlijk technische namen die geweldig werken. Maar wat doen ze nou precies?CHIRP Mega Side Imaging

De Helix 7 beschikt over Mega Side Imaging (SI). Mega Side Imaging geeft tot wel 3x het vermogen van de standaard Side Imaging. Zo heeft u een nog helderder en scherper beeld. Side Imaging geeft de de bodem structuur over een zeer wijd vlak in enorm detail weer. Met een 180º view leest hij de omgeving aan beide zijde van de boot tot wel 120 meter. Het beeld dat weergegeven wordt is geeft u een enorme hoeveelheid aan informatie. De kleur van het geel geeft aan hoe hard of zacht de bodem structuur is. Ook schaduwen worden weergegeven. Aan de hand van de lengte van de schaduw kunt u aflezen hoe hoog of laag bijvoorbeeld een vis zich in het water bevind. Met de standaard Side Imaging instelling kijkt u tot wel 146 meter diepte. Selt u de Mega functie in dan wordt dan kan de Helix 7 tot een diepte van 38 meter.

CHIRP Mega Down Imaging


Met CHIRP Down Imaging krijgt u beeld alsof u zelf onderwater bent. In groots detail onderscheid u vis, vegetatie, bodemstructuur, takken en noem het maar op. U heeft beeld tot een diepte van wel 146 meter. Ook hier geld weer dat het Mega Down Imaging een nog schrper beeld geeft dan de standaard down imaging. Met de mega functie ingesteld kijkt u tot een diepte van 22 meter.

Dual Spectrum CHIRP

Dual Spectrum CHIRP is een van nieuwste innovaties van Sonar uit handen van Humminbird. De 2D sonar kan met deze techniek afgestemd worden op een specifieke doelstelling. Zo word ruis sterk onderdrukt en heeft duidelijk gedefinieerde vis en structuur op het display. Dual Spectrum heeft een dietebereik van maar liefst 360 meter.

Switchfire


Met Switchfire bepaalt u op welke manier uw sonar op uw display weergegeven wordt. Extra informatie als diepte en temperatuur kunnen hier weergegeven worden.

AutoChart Live


AutoChart Live stelt u in staat om een kaart te creeeren die u opslaat op het interne geheugen van de Helix 5 of op een optionele externe AutoChart Zero Line kaart. Zo kunt u zef een kaart maken van uw favoriete visplek inclusief diepte contouren, vegetatie en bodem structuur. U kunt tot wel 8 uur opnemen.Algemene gegevens van de Helix 7 CHIRP GPS MSI G3 • Display: 7 inch

 • Resolutie: 800x480

 • Toetsbediening

 • Afmeting: 19,2 x 11,8 x 8,4 cm (bxhxd).

 • Memory card: Micro SD

 • Voeding 12volt

 • Verbruik: 800 mA

 • Interne GPS

 • GPS tracking

 • Inclusief XNT 9 HW MSI 150T hektransducer 

 • Compatible met Navionics Nav+ en Platinum+ elektronische waterkaarten. (Bekijk altijd de compabiliteits lijst wanneer u een elektrische waterkaart aanschaft)Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren