Garmin Striker Vivid 4 CV CHIRP Fishfinder met spiegeltransducer en GPS

Garmin Striker Vivid 4 CV CHIRP Fishfinder met spiegeltransducer en GPS

Normale prijs € 197,95 € 179,95

Voorraadstatus: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving

De Garmin Striker Vivid 4CV is de kleinste fishfinder uit de Striker serie. We bedoelen klein van formaat want de prestaties en mogelijkheden zijn te vergelijken met de modellen met een groter scherm. De Striker Vivid 4CV heeft een kleurrijk palet om een groots contrast te geven op de sonar zodat structuren en vis duidelijk te onderscheiden zijn op het scherm. Het scherm van de Striker Vivid 4cv is 4,3 inch. (4,9 x 7,3 cm; diagonaal 8,7 cm) en is goed afleesbaar in dag- en zonlicht.
Deze Garmin Striker Vivid 4CV is een fishfinder met een ingebouwde GPS. Deze GPS stelt u in staat uw favoriete visplekken te markeren en terug te vinden waarbij de gemakkelijk te bedienen knoppen ook met handschoenen aan te bedienen zijn.
Het scherm geeft u niet alleen informatie over wat er zich onder u boot bevindt, ook de snelheid van uw boot en de track van u boot is af telezen op het scherm.


De Striker Vivid 4cv beschikt over CHIRP en Downvu sonar technologie (77/200 Khz) waarmee heldere en gedetailleerde beelden worden verkregen die visstructuren beter laten zien dan met een treditionele 77/200Khz transducer.
Het CHIRP geheim zit hem erin dat meerdere frequenties, van laag naar hoog, tegelijk worden gebruikt om te scannen. Omdat hierdoor meer informatie word verkregen is de echolood-technologie in de Striker fishfinder, in staat scherpere visbogen te maken met een betere doelscheiding.
In gewoon Nederlands: U krijgt een veel beter en nauwkeuriger beeld!

De Striker Vivid 4cv wordt "Plug&Play" geleverd, inclusief een spiegeltrancducer die op verschillende manieren is te bevestigen.


Wie op zoek is naar een fishfinder van hoge kwaliteit en een scherpe prijs doet met de aankoop van de Striker Vivid 4cv een uistekende keuze!

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)*
 • België € 6,95, Boven € 50,- 3.95*
 • Afhalen bij 3750 PostNL punten
 • Afhalen bij 1800 PostNL punten (BE)
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar Garantie
 • Ook naar: DE, SP, PT, FR en CR*
 • *m.u.v. vrachttransport

16148 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Garmin Striker Vivid 4cv, de fishfinder met GPS kopen


De Garmin Striker Vivid 4cv fishfinder speurt de vis snel en doeltreffend op. De ingebouwde GPS maakt het mogelijk uw visstek, ligplaats of aanlegsteiger snel te markeren.
Uw favoriete punten en roetes kunt u uitwisselen met andere striker of Echomap apparatuur.
SmootScaling zorgt voor ononderbroken beelden wanneer u schakeld tussen verschillende dieptebereiken.

Weergave van de echolood geschiedenis maakt het mogelijk beelden door te nemen en vervolgens punten te markeren die u mogelijk hebt gemist.
Deze Garmin Striker Vivid 4cv heeft bovendien een ingebouwde flasher en geeft de snelheidsgegevens van uw boot weer.
De Striker Vivid 4cv word geleverd inclusief draai- en kantelsteun, CHIRP 77/200Khz transducer plus materiaal om deze te bevestigen op een trollingmotor,aan de spiegel of aan een kabel.


CHIRP & DownVu


De CHIRP technologie bied u een unieke ervaring. Het voordeel van deze techniek is dat doelen haarscherp te onderscheiden zijn omdat met meer energie, meerdere frequenties tegelijk worden gescand dan bij traditionele echoloodsystemen. Deze CHIRP echolood technologie is in staat scherpere visbogen te maken en een betere doelscheiding te realiseren. De Striker Vivid 4CV heeft een kleurrijk palet om een groots contrast te geven op de sonar zodat structuren en vis duidelijk te onderscheiden zijn op het scherm.


Visstekken markeren?


In tegenstelling tot gewone fishfinders beschikt de Garmin Striker Vivid 4cv over een hooggevoelige GPS ontvanger om uw huidige positie snel en precies te kunnen bepalen.
Uw bewegingen op het water worden nauwgezet gevolgt. Bovendien kunt u met deze GPS uw favoriete visstek, aanlegsteiger of hellingbaan markeren en snel terugvinden. U volgt gewoon het op het scherm aangegeven route om terug te keren.


Makkelijk navigeren via de puntenkaart


Met de Striker Vivid 4cv kunt u eenvoudig navigeren omdat u uw positie kunt zien op het scherm ten opzichte van de punten die u heeft gemarkeerd.
Gebruik de "Via-Puntenkaart" om obstakels, takkenbossen of boomstronken langs de waterkant of onder water te markeren en er naartoe te navigeren.
De kaqart is ook handig om de weg terug naar de aanlegsteiger te vinden.
Ook uw actuele bootsnelheid is op het scherm af te lezen. Zo kunt u gemakkelijk controleren of u bijvoorbeeld uw vislijn op de juiste snelheid sleept.


Verticaal vissen met de ingebouwde flasher


De Striker Vivid is een alles-in-1 toestelmet fishfinder en flasher. Als u stationai vist, bijvoorbeeld wanneer u op het ijs of naar zalmforel vist kunt u met de ingebouwde flasher de bodemgesteldheid - stevig - of modderig- zien. Ook knt u zien of uw blinker of verzwaard aas op de juiste diepte hangt en op welke diepte de vis in- of uit de sonarstraal zwemt.
U kunt zelfs zien hoe hoog uw blinker word opgehaald en hoe diep deze in het water zakt en of de vis er naar toe zwemt of juist vanaf.


In de doos: •    STRIKER Vivid 4CV

 •    GT 20 Transducer met dubbele bundel en 6 meter bekabeling

 •    Bevestigingssteunen voor spiegel en trollingmotor

 •    Draai-/kantelsteun

 •    Voedingskabel

 •    Documentatie


 

Extra informatie
ModelGarmin Striker 4dv CHIRP
Afmetingen fish finder9,1 x 15,0 x 4,1 cm
Afmetingen Display3,5 Inch (4,9 x 7,3 Diagonaal 8,7 cm)
Display pixel matrix480x320
Display TypeHVGA Kleurenscherm
Display Kleur / Grijswaardennvt
AchtergrondverlichtingLED
Type SonarTraditioneel 50/77/200Khz CHIRP middenband en hoge bandbreedte
Afmetingen sensorgeen opgave
Frequentie50/77/200Khz
Zendhoekgeen opgave
Voeding12 volt
Max. diepte487m in zoet water, 228 meter in zout water
Gain controlAuto-Gain technologie
ZoomJa, ook met split screen
WaterproofIPX7
Gewicht met batterijn.v.t.
ExtraDraai-kantelsteun, ingebouwde GPS, "VIA" punten markeren, COG (Course over ground), aanpasbare dieptelijn
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren