Baltic Kinderreddingsvest

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar een Kinder reddingsvest van Baltic? Bij Nautic Gear schaft u veilig en vertrouwd een uitstekend Baltic kinder reddingsvest aan. Want met een goed kinderreddingsvest gaat u kind veilig het water op. En dat begint met een kinder reddingsvest van Baltic!

De Baltic kinderreddingsvesten zijn gemaakt van hoogwaardig nylon High Visible doek in oranje of geel. De standaard aanwezige kruisband voorkomt het “over het hoofd” schieten van het vest wanneer een kind te water zou raken.
Doordat het meeste drijfvermogen van het Baltic kinderreddingsgvest zich aan de voorzijde bevind wordt, ook bij een bewusteloos kind, deze snel op de rug gedraaid.

De stevige kraag houdt vervolgens het hoofd boven water zodat de luchtwegen vrij blijven. Daarom werkt een reddingsvest voor kinderen alleen optimaal als er een zekere waterdiepte is. Dit zorgt voor het snel omdraaien. Daarom zijn bijvoorbeeld tijdens het spelen aan het strand zwembandjes en oplettende ouders een beter keuze.

Baltic kinder reddingsvest kopen

Wanneer u een baltic kinderreddingsvest wilt kopen zijn er verschillende keuzes te maken. Belangrijk is dat het Baltic kinderreddingsvest goed past. Wanneer het reddingsvest te groot is is het meestal ook oncomfortabel maar belangrijker is nog wel dat het niet goed z’n werk kan doen bij te water raken.

De Baltic Kinderreddingsvesten zijn te kiezen op basis van gewicht van uw kind. Alle Baltic kinderreddingsvesten zijn voorzien van een degelijke kruisband die het over het hoofd schieten van het vest, bij te water raken, voorkomt.

Een mooi en degelijk kinderreddingsvest van Balic is de “99” verkrijgbaar voor zowel baby’s, peuters als kleuters. Uiteraard voorzien van een kruisband en een fluitje.

Is uw kind intussen een kleine junior dan is bijvoorbeeld het kopen van een Baltic kinderreddingsvest van het type Splitfront van Baltic een goede optie. De stevige sluitingen, goede, maar niet al te grote kraag dragen bij aan zowel het comfort als functionaliteit. Uiteraard voorzien van een kruisband en een grijplus aan de achterzijde waarmee u bij te water raken een goede grip heeft op het vest.
Ook bij het splitfront type wordt een fluitje meegeleverd.

Wanneer u vragen heeft over het kopen van een Baltic kinderreddingsvest dan helpen wij u graag! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Baltic kinderreddingsgvest, de voordelen:

Wanneer u een Baltic kinderreddingsvest koopt weet u zeker dat u een kwalitatief zeer goed product aanschaft. Want alle vesten van Baltic voor kinderen hebben standaard de volgende pluspunten:

  • 5 jaar garantie
  • Minstens 100N drijfvermogen
  • Snelle draaitijd
  • Altijd voorzien van een kruisband
  • Retro reflecterende delen voor grotere zichtbaarheid
  • Nood fluit
  • Gemaakt van hoogwaardig High Visible nylon doek.
  • Kleinste maten voorzien van een kruisband met luierondersteuning.

 

Belangrijke tip: Wanneer uw kind een kinderreddingsvest draagt en ook een luier om heeft, zorg er dan voor dat tijdens het dragen van een reddingsvest u geen gewone luier gebruikt maar u een zwemluier gebruikt! Een gewone luier heeft zeer veel drijfvermogen. Wanneer uw kind te water raakt en op de buik ligt worden bij gebruik van een standaard luier de billen door de luier omhoog gedrukt en het hoofd naar beneden!

Met een Baltic Kinderreddingsvest aan gaat u met uw kind veilig het water op. Schaf vandaag nog uw eigen Baltic kinderreddingsvest aan.