Garmin Blue Chart G3 HXEU019R - Alborg - Amsterdam

Garmin Blue Chart G3 HXEU019R - Alborg - Amsterdam

€ 149,00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving

De Garmin BlueChart G3 waterkaart EU019R dekt het grootste deel van noord nederland af, een deel van duitsland en een strook van Denemarken. Kijkt u goed naar de foto bij het product voor het precieze gebied. De Garmin Blue Chart G3 kaarten geven een uitgebreide dekking met veel details van geïntegreerde gegevens. Deze kaart is bij uitstek geschikt wanneer u via de Noordzee langs de kust van Nederland, Duitsland naar Denemarken wilt varen. De waterkaart is ook voorzien van Auto Guidance. Hiermee kan de gewenste route berekend worden aan de hand van diepte gegevens die u invult en ruimte boven de boot. Met de ondiep waterarcering krijgt u een gedetailleerd beeld op een door u ingestelde diepte. Zo kunt u vervelende situaties altijd voor blijven.

Let op! De Garmin Blue Chart kaarten worden geprogrammeerd in Engeland en verzonden. Houdt u hierdoor rekening met een levertijd van een week.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

10703 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De Bluechart G3 HXEU019R houdt rekening met eb en vloedstanden. Alles wat u handig vindt bij navigatie op het water worden met deze software op uw Garmin weergegeven. Bovendien zijn ook wegen, restaurants, hotels en andere poi's aan de kust op dit kaartmateriaal te vinden. De verschillende BlueChart kaarten worden geleverd op (Micro)SD-kaart met SD kaartadapter. Steek dit kaartje in uw waternavigatiesysteem en u kunt direct gebruik maken van de zeekaarten en alle overige extra's die de BlueChart software biedt.

Extra informatie
Kies uw kaart Blue chart G2 of G2 Vision Nee
Merk Garmin
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren