Garmin Blue Chart G3 VISION VEU019R - Alborg - Amsterdam
VISION

Garmin Blue Chart G3 Vision VEU019R - Alborg - Amsterdam

€ 279,00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving

De Garmin BlueChart G3 Vision waterkaart EU019R dekt het grootste deel van noord nederland af, een deel van duitsland en een strook van Denemarken. Kijkt u goed naar de foto bij het product voor het precieze gebied. De Garmin Blue Chart G3 Vision kaarten geven een uitgebreide dekking met veel details van geïntegreerde gegevens. De Vision kaarten zijn extra uitgevoerd met satellietbeelden, fishEye en MarinerEye weergaven. FishEye en MarinerEye geven 3D beelden van de omgeving waar u op dat moment vaart. Deze kaart is bij uitstek geschikt wanneer u via de Noordzee langs de kust van Nederland, Duitsland naar Denemarken wilt varen. De waterkaart is ook voorzien van Auto Guidance. Hiermee kan de gewenste route berekend worden aan de hand van diepte gegevens die u invult en ruimte boven de boot. Met de ondiep waterarcering krijgt u een gedetailleerd beeld op een door u ingestelde diepte. Zo kunt u vervelende situaties altijd voor blijven.

Let op! De Garmin Blue Chart kaarten worden geprogrammeerd in Engeland en verzonden. Houdt u hierdoor rekening met een levertijd van een week.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

10703 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De BlueChart G3 Vision biedt dezelfde hydrografische kwaliteitskaarten als de BlueChart G3 maar met een aantal belangrijke extra's.
Dit zijn satellietbeelden in hoge resolutie, 3D-perspectief boven- en onder water, techniek voor automatische begeleiding naar gekozen bestemming (AutoGuidance), luchtfoto's en gedetailleerde wegenkaarten in kustgebieden.
In het onverzicht hieronder ziet u de belangsrijkste verschillen tussen G3 en G3 Vision:Verschil tussen Garmin BlueChart G2 en G2 Vision

De Bluechart G3 Vision houdt rekening met eb en vloedstanden. Alles wat u handig vindt bij navigatie op het water worden met deze software op uw Garmin weergegeven. Bovendien zijn ook wegen, restaurants, hotels en andere poi's aan de kust op dit kaartmateriaal te vinden. De verschillende BlueChart kaarten worden geleverd op (Micro)SD-kaart met SD kaartadapter. Steek dit kaartje in uw waternavigatiesysteem en u kunt direct gebruik maken van de zeekaarten en alle overige extra's die de BlueChart software biedt.

Extra informatie
Kies uw kaart Blue chart G2 of G2 Vision Nee
Merk Garmin
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren