Fusion Marine Radio Apollo MS-RA770 met Bluetooth en Wifi

Bekroond!

Fusion Marine Radio Apollo MS-RA770 met Bluetooth en Wifi

Normale prijs € 798,95 € 644,95

Voorraadstatus: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving

Deze Fusion Marine Radio Apollo MS-RA770 is de eerste bootradio die voorzien is van een touchscreen bediening, Apple Airplay en Wifi! Met de aanschaf van uw Apollo MS-RA770 haalt u een enorme reeks ongekende mogelijkheden in huis! Naast alle extra's die deze marine radio te bieden heeft is de standaard uitrusting al indrukwekkend: met een maximaal vermogen van 280 Watt en standaard Digitale sound processing wordt elke luidspreker voorzien van het best mogelijke signaal.

Het glazen touchscreen geeft toegang tot bijna onuitputtelijke mogelijkheden: FM/AM ontvangst, Bluetooth, WiFi audio streaming, Partybus, Digitale inputs, USB audio,2x Aux-ingang, UPnP, MTP, DAB+ Bij de details vindt u nadere uitleg van elk onderdeel. De Fusion Apollo MS-RA770 maakt het mogelijk om uw audio aan te passen voor elk deel van uw schip. Uiteraard beschikt de Fusion Apollo over NMEA 2000 waarmee deze radio snel in te voegen is in een bestaand NMEA 2000 netwerk.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)*
  • België € 6,95, Boven € 50,- 3.95*
  • Afhalen bij 3750 PostNL punten
  • Afhalen bij 1800 PostNL punten (BE)
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar Garantie
  • *Ook naar: DE, SP, PT, FR en CR*
  • *m.u.v. vrachttransport

15613 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Met de Fusion Marine Apollo MS-RA haalt u een zeer geavanceerd muzieksysteem aan boord. U mag rustig spreken over de bootradio 2.0. Juist omdat deze radio zo veel mogelijkheden heeft legen we hieronder de meeste belangrijke functies voor u uit:


Fusion Marine Apollo MS-RA770 Input mogelijkheden:


Via het aanraakscherm kiest u uit een ruime mogelijkheid van inputs. Standaard is de Apollo MS-RA770 uitgerust met FM en AM radio. Wilt u ook naar DAB+ radio uitzendingen luisteren dan heeft u daar de optionele Fusion DAB+ module voor nodig.
Via Bluetooth koppelt u uw smartphone of tablet, maar ook via Wifi is uw smartphone te koppelen.


UPnP ondersteuning is standaard en zorgt ervoor dat u met compatibel apparatuur (een server met bijvoorbeeld muziek) u muziekbestanden kunt afspelen.
Via de AUX ingang waarover de MS-RA770 2 x beschikt sluit u elke gewenste audiobron met een AUX uitgang aan. Via de Digitale optische ingang is compatible randapparatuur aan te sluiten.


Touch Screen Display op de Fusion Apollo MS-RA770


Deze geavanceerde Marine radio beschikt als eerste in de markt over een volledig glazen front met centrale draaiknop en touchscreen display.
Uiteraard is de Apollo IPX7 waterbestendig. U kunt hem dus ook inbouwen in bijvoorbeeld een console boot.
Het Full Color touch screen is 4,7 inch groot in is ook in zonlicht goed afleesbaar. De centrale bedieningsknop zorgt ervoor dat u ook met handschoenen aan de basisc kunt bedienen!


PartyBus Netwerk op de Apollo MS-RA770


Het partybus netwerk zorgt ervoor dat u vanaf de Apollo diverse inputs kunt afspelen op diverse locaties op of in uw schip.
Zo zorgt dit systeem ervoor dat u bijvoorbeeld buiten naar FM radio luistert, terwijl in de speakers kombuis voorzien wordt andere muziek, aangeboden via een andere input, bijvoorbeeld Bluetooth of uw AUX ingang. Wel heeft u daarvoor de optionele Fusion Apollo SRX400 voor nodig.

Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren