Johnson Pump

Johnson Pump
Highlights

Met pompen van Johnson Pump haalt u een ijzersterk product in huis Johnson Pump is een merknaam van SPX flow Technology uit Amerika waarbij de fabrikage van de pompen in het Nederlandse Assen plaatsvind. Deze fabriek stond vroeger bekend onder de merknaam Stork Standaard Pompen.Een Johnson pomp wordt gebouwd voor allerlei toepassingen. Jarenlange ervaring in het bouwen van Johnson pump door SPX flow heeft bijgedragen aan het feit dat met de aanschaf van een Johnson Pump van SPX Flow u een van de betrouwbaarste pompen in de markt aanschaft. Bij NauticGear.nl vindt een een grote range aan Johnson Pump producten.

Johnson Pump producten en onderdelen

Bij Nautic Gear kunt u terecht voor een compleet assortiment Johnson producten. De meestye van deze producten leveren wij direct uit eigen voorraad. Ook als u 's avonds voor cutt-off tijd besteld verzenden we deze nog dezelfde avond aan u. (mits op voorraad) Johnson Punp artikelen die u bij ons kunt vinden zijn ondermeer:

  • Johnson pump Bilgepompen
  • Johnson Pump scheepstoiletten
  • Johnson Pump koelwaterpompen
  • Johnson pump drinkwaterpompen
  • Johnson pump scheepsboilers
  • Johnson Pump Impellers en onderdelen

Wanneer u vragen heeft over Johnson Pump producten zitten onze klantenservicemedewerkers voor u klaar om u te helpen met vragen over het Johnson Pump assortiment. Wij helpen u graag met uw vragen en de juiste keuze voor het juiste product.

Bij Nautic Gear vindt u ook een groot assortiment aanverwante artikelen die u vaak nodig heeft bij het installeren van Johnson Pump producten. Denk hierbij aan Slangen voor de aan- en afvoer van water, verbindings-toebehoren voor het aansluiten van uw Johnson pump product, of vlotterschakelaars voor uw pompen.