Johnson koelwaterpomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Zorg dat de motor van je boot op de juiste temperatuur blijft met de koelwaterpomp van Nautic Gear! Hiermee voorkom je dat de motor oververhit raakt. Je kunt kiezen uit een flens- of voetmontage. Een flensmontage wordt aangedreven doordat deze in direct contact staat met het motorblok. Een voetmontage werkt door middel van een poelie. Dit is een riem- of snaarschijf die zorgt voor een werkende koelwaterpomp. Bij Nautic Gear vind je een ruim aanbod onderdelen voor je binnenboordmotor. Bestel de koelwaterpomp eenvoudig online!

Johnson koelwaterpomp

Gun je binnenboordmotor het beste met een Johnson koelwaterpomp. Dit merk levert alleen de allerbeste kwaliteit af, waardoor je motor er weer een flinke tijd tegenaan kan. Daarnaast hebben we niet alleen Johnson koelwaterpompen, maar ook bilgepompen en een vuilwaterpomp voor je boot. Deze apparaten pompen ongewenst water binnen afzienbare tijd je boot uit. Kies dus voor kwaliteit met de Johnson koelwaterpomp van Nautic Gear en profiteer van de scherpste prijzen! De pomp is leverbaar in diverse varianten.

Koelwaterpomp boot

Is de koelwaterpomp van je boot defect? Koop dan een nieuwe bij Nautic Gear! Wij leveren pompen voor vrijwel iedere binnenboordmotor. Weet zeker dat de nieuwe pomp past en check het ingeslagen nummer van je oude pomp. Heb je het juiste nummer gevonden? Dan kun je bij ons eenvoudig online kijken welke koelwaterpomp bij jouw boot past. Bestel gemakkelijk online voor de scherpste prijzen, want je binnenboordmotor blijft extra goed draaien met een koelwaterpomp.

Koelwaterpomp kopen

Wanneer je koelwaterpomp lekkage heeft duurt het niet lang voordat je motor te warm wordt. Bij Nautic Gear kun je snel een koelwaterpomp kopen. Wij bieden vele diverse soorten en maten aan, waardoor er zeker een passend model tussen zit voor jouw boot. Daarnaast leveren wij ook diverse aanbouwsets waarmee je over de juiste aansluitingen beschikt. Met onze korte levertijden vertrek je binnen enkele dagen weer probleemloos van wal! Bestel snel en eenvoudig een koelwaterpomp. Kopen kan online in onze webshop of in onze winkel te Ede.