Jonhson Bilgepomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met de aanschaf van een Johnson bilgepomp haal je een vernuftig pompsysteem aan boord. Een Johnson bilgepomp blinkt niet alleen uit in maximale pompkracht bij een minimaal stroomverbruik, met een Johnson bilgepomp haal je een vernuftig stukje techniek in huis!.
Zo heet de L-serie pmpen een nieuw en verbetert design. Daarnast betreft het een bilgepomp van het cardridge type. Dat wil zeggen dat met een simpele handeling de motor uit het pomphuis gehaald kan worden voor inspectie of onderhoud. Het pomphuis met aangesloten slangen kunt u laten zitten. Deze pompen zijn dan ook eenvoudig schoon te maken, mocht dat nodig zijn.

Een Johnson bilgepomp is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en groottes. Een zeer veel verkochte bilgepomp is het L450 type. Maar ook de L550 en de L650 zijn hardlopers!

Johnson bilgepomp met automatische vlotterschakelaar

Een bilgepomp met een automatische vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de bilgepomp automatisch wordt ingeschakeld wanneer er water in de bilge komt te staan. De L450 serie is tevens te verkrijgen met een aangebouwde vlotterschakelaar. Uiteraard kunt u de pomp ook handmatig aan- of uitzetten.
De Ultima Bilge, is een uitstekende bilgepomp waarbij de automatische vlotterschakelaar direct in de behuizing is gemonteerd. Deze vlotterschakelaar heeft geen bewegende delen. Beproefde eigenschappen van de Johnson bilgepomp vindt u ook terug in de Ultima bilge serie: Compact, betrouwbaar en simpel te installeren.
Deze Ultima Bilge serie wordt standaard geleverd met een terugslagklep dat het teruglopen van water in de bilge voorkomt.