Rubberboot kopen

Rubberboot Aanbieding: Met de Talamex Rubberboot actie 2019 Doe je de beste DEAL!

Welkom op de rubberboot actie pagina van Nautic Gear! Hier leggen we je de actieduur en voorwaarden uit van onze rubberbootactie 2019!


Wil je een rubberboot kopen in de aanbieding? Tijdens de actie periode ontvangt u bij de aankoop een Rubberboot uit de Talamex Aqualine of Comfortline serie 

bij ons een GRATIS Bravo BP 12 pomp t.w.v. € 99,- (adviesprijs is € 129,-)

De actie is geldiig tot 31 Augustus  2019 en zolang beschikbaar. OP=OP Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze actie.

De actie is van toepassing op de betaalbare rubberboten uit de de Talamex Aqualine serie en op  All Round Talamex Comfortline rubberboten 

Wanneer u  een of meer boten uit een van deze twee series aanschaft ontvangt u bij elke boot een Gratis Bravo BP12 elektrische luchtpomp. Hiermee blaast u zonder moeite eenvoudig uw rubberboot op. De BP 12 luchtpomp is aan te sluiten op de accu van uw auto of boot doormiddel van accuklemmen. De Bravo BP 12 pomp is niet geschikt om via een sigarettenstopcontact te voeden.
Wanneer u tijdens het aankoopproces de boot in uw winkelwagen plaast wordt automatisch de Bravo pomp toegevoegd. Op deze manier ziet u dat u recht heeft op de Gratis pomp en staat deze ook op uw aankoopbewijs vermeld.

Met het aanschaffen van een Talamex Rubbeboot met pomp kiest u voor een hoogwaardige kwaliteitsboot waarvan u vele jaren plezier zult hebben!
De electrische pomp is niet te verzilveren voor een korting op de boot.

Heeft u vragen over de rubberbootactie? Mail of belt u ons dan. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.Wij helpen u graag!