12 Volt Koelkast

Tijdens langere bootreizen wil je natuurlijk dat je voedsel en dranken goed gekoeld blijven. Met een 12 volt koelkast aan boord van je boot hoef je je nergens meer zorgen om te maken! Bij Nautic Gear vind je deze in verschillende formaten. Zo heb je een ruime keuze uit koelkasten op maat met genoeg ruimte voor voedsel en dranken voor al je gasten aan boord. Bij Nautic Gear bestel je gemakkelijk en snel een kleine 12 volt koelkast voor eigen gebruik en een groter exemplaar als je vaak veel mensen aan boord hebt.

12 volt koelkast boot

Je hebt altijd de heerlijkste verfrissingen bij de hand met een 12 volt koelkast in je boot. Ben je een echte levensgenieter? Dan hebben we ook luxueuze wijnkoelers voor je. Hiermee heb je ruimte voor tussen de 16 en 33 flessen. Laat de reis en het feest maar beginnen! Voor de langere reis heeft Nautic Gear altijd een geschikte 12 volt koelkast boot voor je op voorraad.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Dometic Coolmatic CRX-80 80 Liter compressor Koelkast / Vrieskast
  Normale prijs € 1.057,95 € 899,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Dometic Coolmatic CRX-65S RVS 64 Liter compressor Koelkast / Vrieskast
  Normale prijs € 1.269,95 € 1.099,95
 3. Dometic Coolmatic CRE-50 compressor koelkast / vriezer
  Normale prijs € 679,95 € 589,95
 4. Dometic Coolmatic CRE-65 compressor koelkast / vriezer
  Normale prijs € 734,95 € 629,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 5. Dometic Coolmatic CRE-80 compressor koelkast / vriezer
  Normale prijs € 783,95 € 699,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 volt koelkast compressor

Om de temperatuur van je proviand constant te houden kun je bij Nautic Gear een 12 volt koelkast met compressor bestellen. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de warmte aan de omgeving van de koelkast wordt onttrokken, opgeslagen en afgevoerd. Zo heb je zelfs in een temperatuur van 43 graden Celsius een goed werkend koelvak waarin het kwik netjes op -18 graden Celsius blijft staan. Onze 12 volt koelkast met compressor is in verschillende formaten - tot wel 108 liter! - verkrijgbaar.

12 volt koelkast kopen

Voor koude dranken en verse hapjes aan boord van je boot kun je bij Nautic Gear een 12 volt koelkast kopen van de hoogste kwaliteit! Door het apparaat op je netspanning aan te sluiten zorg je ervoor dat je verfrissingen en versnaperingen op de perfecte temperatuur serveert. Ga je slechts een korte trip maken of heb je niet zoveel ruimte aan boord? Dan kun je ook voor een hoge kwaliteit koelbox boot kiezen. Ook in deze categorie hebben we modellen die aan te sluiten zijn op netstroom, zodat de inhoud goed op temperatuur blijft. Wil je je apparaat snel geleverd hebben? Een koelbox of 12 volt koelkast kopen doe je ook om die reden bij Nautic Gear!