12 volt koffiezetapparaat

Wil je aan boord van je boot heerlijk kunnen genieten van een vers gezette kop koffie? Dan is een 12 volt koffiezetapparaat uit het ruime aanbod van Nautic Gear een uitstekende optie voor jou! Dit toestel is uiterst geschikt voor een snelle bereiding van een kop koffie. In slechts 5 minuten is je bakje troost gereed. Ons 12 volt koffiezetapparaat is zeer compact en neemt daardoor weinig ruimte in. Bestel gemakkelijk in onze webwinkel en profiteer van een scherpe prijs!

Waeco 12 volt koffiezetapparaat

Voorzie je boot van extra comfort door een Waeco 12 volt koffiezetapparaat aan te schaffen. Je vult het apparaat met een lepel zelfgekozen snelfiltermaling en het eindresultaat is een heerlijke verse kop koffie van 125 ml. Voor een optimale veiligheid schakelt het apparaat zichzelf uit. Daarnaast is het extra beschermd tegen drooglopen en oververhitting. Filterzakjes zijn niet nodig bij het Waeco 12 volt koffiezetapparaat omdat het voorzien is van een kunststof filter. Ook krijg je er een keramische koffiemok bij.

Handcoffee 12 volt koffiezetapparaat voor

De handcoffee is een 12 volt koffiezetapparaat dat werkt met koffiepads in plaats van een aparaat met een koffiefilter. Het voordeel is dat u een echter "Senseo" kop koffie kan maken zonder al te veel rompslom en poespas. De handcoffee vult u met water, 12 volt stekker in het 12 volot stopcontact, 4 minuten wachten en na 1 druk op de knop zet de Handcoffee onder 2 bar hogedruk een meer dan uitstekende kop koffie!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Aanbieding!
  Handcoffee 12 volt koffiezetapparaat voor koffiepads
  Normale prijs € 129,95 € 113,95
 2. 12 Volt koffiezetapparaat Dometic Perfectcofee MC052
  Normale prijs € 87,95 € 79,95
 3. Dometic 12 volt Koffiezetter 1-kops
  Normale prijs € 34,95 € 31,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 volt koffiezetapparaat kopen

Met slechts enkele klikken kun je in onze webwinkel een 12 volt koffiezetapparaat kopen. Voor een optimaal gebruiksgemak wordt het apparaat geleverd met een bevestigingssteun voor montage. Zo zal het toestel niet omvallen tijdens schommelingen. Zorg voor extra comfort aan boord met de 12 volt apparatuur van Nautic Gear! Heb je nog vragen over het kopen van een 12 volt koffiezetapparaat? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze experts staan graag voor je klaar!