Allpa Pomp

Goede techniek aan boord voor een scherpe prijs vind je bij Nautic Gear. Een Allpa pomp is in onze webwinkel verkrijgbaar in verschillende varianten en met verschillende pompcapaciteit. Een Allpa impellerpomp heeft als grote voordeel dat deze op verschillende manieren. Je kunt deze onder andere als dekwaspomp, motor oliepomp, waterpomp of koelwaterpomp gebruiken. Deze Allpa pomp is volledig zelfaanzuigend en daardoor gemakkelijk te hanteren. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod bilgepompen.

Allpa bilgepomp

Je voorkomt dat het water in de bilge zich ophoopt met een Allpa bilgepomp. Deze is bij Nautic Gear verkrijgbaar met onder andere een pompcapaciteit van 32 en 48 liter. Een ingebouwde vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pompfunctie automatisch wordt aangezet. Dankzij de standaard slangmaat van 19 mm is de Allpa bilgepomp vrijwel universeel plaatsbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Allpa Bilgepomp met vlotterschakelaar, 32L/min
    Normale prijs € 53,95 € 49,95
  2. Allpa Bilgepomp met vlotterschakelaar, 48L/min
    Normale prijs € 63,95 € 59,95
  3. Allpa F4B-19 universele impellerpomp
    Normale prijs € 105,95 € 95,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Allpa pomp online

Je bestelt bij Nautic Gear voordelig al je vaarbenodigdheden zoals een Allpa pomp online. In ons ruime assortiment vind je ook Pompen van andere merken en met andere functies voor een schappelijke prijs. Allpa staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Deze vind je niet alleen terug in de Allpa pomp die je online kunt bestellen, maar ook bij onze andere technische producten van hetzelfde merk. Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare gelijkspanning voor je apparatuur aan boord? Kies dan voor onze omvormers en Gestabiliseerde voedingen van Allpa en andere merken! Wij zorgen voor een snelle levering!