Met een ankerlicht laat u zien dat u voor anker ligt

Niet alleen tijdens het varen moet je goed zichtbaar zijn voor andere boten. Als je voor anker ligt dien je tussen zonsondergang en- opkomst je ankerlicht aan te zetten. Zo kunnen andere schepen je gemakkelijk ontwijken. Er zijn verschillende plekken om een dergelijk licht te plaatsen op je boot. Als je een zeilschip hebt is het aan te bevelen om je ankerlicht op je mast te zetten. Bij Nautic Gear bestel je voordelig een hoogwaardig ankerlicht voor een lage prijs!

Ankerlicht boot

Voorkom ongelukken en andere lastige situaties door een ankerlicht op je boot te monteren. Dit onderdeel is onder andere van het vooraanstaande merk Talamex verkrijgbaar in onze webwinkel. Ook van Aqua Signal hebben wij verschillende ankerlichten in ons ruime assortiment. Als je bij Nautic Gear een ankerlicht voor je boot bestelt kun je uitgaan van een lamp die slag- en schokvast is en bovendien (zee)waterbestendig. Ook is het monteren van onze lampen zeer eenvoudig!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hella 3-kleurenlicht met ankerlicht 12V
  Normale prijs € 186,95 € 164,95
 2. Allpa Ankerlicht 12V
  Normale prijs € 14,95 € 14,25
 3. Hella Ankerlicht 12V zwart of wit Serie 2984
  Normale prijs € 59,95 Vanaf € 54,95
 4. Ankerlicht met schemerschakelaar 12V
  Normale prijs € 35,95 € 33,95
 5. Talamex Ankerlicht / Rondschijnend
  Normale prijs € 19,95 € 18,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Rondschijnend ankerlicht

Vanaf elke kant maak je je boot goed zichtbaar als je van een rondschijnend ankerlicht gebruik maakt. Hierdoor is het nagenoeg onmogelijk om jouw boot over het hoofd te zien. Bij Nautic Gear kun je terecht voor lampen van de stevigste materialen die de positie van je boot goed en duidelijk verlichten. Met een rondschijnend ankerlicht van Talamex maak je je boot perfect zichtbaar. Bestel je Navigatieverlichting voordelig online bij Nautic Gear!

Ankerlicht LED

Als je het hebt over scherpe prijzen en hoge kwaliteit, dan is het zeer aan te raden om een ankerlicht met LED lampjes te bestellen. LED verlichting vergroot je zichtbaarheid, zijn zeer voordelig en gaan jarenlang mee. Onze LED lampjes hebben namelijk een levensduur van wel 50.000 uur. Omgerekend is dat bijna zes jaar! Het energieverbruik van de lampjes is zeer laag en vervanging is zelden nodig. Een ankerlicht met LED lampjes is dus op alle fronten de beste keuze!

Ankerlicht kopen

Als je een kwalitatief hoog ankerlicht wilt kopen moet je bij Nautic Gear zijn! In onze webwinkel vind je alles om je bootreis veilig en aangenaam te laten verlopen. Daarom kun je er met ons ruime assortiment alles aan doen om goed te zien en gezien te worden. Hiervoor hebben we niet alleen verlichting op voorraad. Onze Radar-reflectoren zorgen er namelijk voor dat je ook op de radar van andere schepen perfect zichtbaar bent. Dankzij ons ruime aanbod kun je voordelig een ankerlicht kopen en alles wat je maar nodig hebt om veilig en verantwoord aan je boottocht te beginnen!