Antifouling

Je bevindt je met je boot in veilig water als je antifouling op je romp hebt aangebracht. Hiermee voorkom namelijk aangroei van micro-organismen die de wendbaarheid en de laadcapaciteit van je schip negatief kunnen beïnvloeden. Voor schepen van iedere grootte, snelheid en functie hebben wij het perfecte middel. Dankzij ons ruime assortiment is het altijd verstandig om je antifouling bij Nautic Gear te bestellen. Kies op onze website de juiste coating uit.

Antifouling International

Om je boot goed te laten manoeuvreren en een te diepe ligging te voorkomen, is antifouling van International onmisbaar. Door deze coating aan te brengen hoef je je over ongewenste aangroei geen zorgen meer te maken. Per seizoen hoeft er in de meeste gevallen slechts één laag aangebracht te worden om de boot in een goede conditie te houden. Bovendien is de antifouling van International in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo vind je altijd International antifouling die perfect aansluit op jouw boot.

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Antifouling Interspeed

Als je in zout- of zoetwater gaat varen, is het aanbrengen van antifouling Interspeed geen overbodige luxe. Aangroei van micro-organismen maakt geen kans met deze coating. Bovendien is dit middel geschikt voor alle soorten schepen en oppervlakken. Bij een temperatuur van 15 graden is de antifouling Interspeed coating na drie kwartier helemaal droog. Na twaalf uur dient er dan een tweede laag te worden aangebracht. Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact op met onze deskundige medewerkers.

Antifouling aluminium

In het uitgebreide aanbod van Nautic Gear vind je onder andere antifouling waarmee aluminium gecoat kan worden. Een voorbeeld hiervan is Micron Plus van International. Deze polijstende antifouling is geschikt voor zeil- en motorboten en kan tot zes maanden voor de tewaterlating worden aangebracht. Bovendien is deze antifouling voor aluminium in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren. De coating is bedoeld voor boten die zich in zoet-, zout- en brak water bevinden.

Antifouling kopen

In de webwinkel van Nautic Gear kun je de beste antifouling kopen voor je boot. Onze coatings zorgen voor een minimum aan extra laagdikte op je romp en andere scheepsonderdelen die je tegen aangroei wilt beschermen. Ook verfrollers en schrapers om de antifouling mee aan te brengen of juist te verwijderen, zijn bij ons volop verkrijgbaar. Ben je eraan toe om je boot klaar te maken voor het volgende seizoen? Dan doe je er goed aan om bij Nautic Gear onze hoge kwaliteit antifouling te kopen!