Antivries scheepstoilet

Radboud Aqua Tolet is een speciale antivries voor je scheepstoilet. Zo bescherm je de wc tijdens de koudere dagen. De antivries houdt je toilet tot wel min 22 graden vorstvrij en heeft een ontkalkende werking. De vloeistof smeert slangen en rubbers en voorkomt nare geuren. Antivries voor je boordtoilet is milieuvriendelijk en mag in open water worden geloosd. Je vindt de Aqua Tolet bij Nautic Gear in een fles van 1 liter.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. TIP!
    Radboud Aqua Tolet Antivries voor scheepstoilet
    Normale prijs € 11,95 € 10,65
Tonen als Foto-tabel Lijst

Antivries scheepstoilet gebruik

Zowel in de zomer als in de winter is antivries voor het scheepstoilet handig voor gebruik. In de zomer is een kopje puur Aqua Tolet in de wc goed om de pomp te smeren en kalkaanslag op te lossen. Het laat een aangename geur achter in je scheepstoilet. In de winter gebruik je 1 à 2 liter om het hele systeem door te pompen. Pomp door tot de pot en de pomp leeg zijn. Combineer antivries boordtoilet gebruik met Talamex antivries om ook de scheepsmotor en andere leidingen te beschermen tegen bevriezing.

Antivries boordtoilet kopen

Het is slim om speciale antivries voor jescheepstoilet te kopen en niet normale antivries. Aqua Tolet is specifiek bedoeld voor gebruik aan boord en voorkomt beschadiging aan rubberen onderdelen. De antivries is geschikt voor pomp- en elektrische toiletten. Wil je graag antivries boordtoilet kopen? Dat kan eenvoudig online bij Nautic Gear. Neem bij eventuele vragen gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar met deskundig advies!