Bakboordlicht? U vindt het bij Nautic Gear

Als bestuurders van andere schepen jouw bakboordlicht zien, is het direct duidelijk dat jij voorrang hebt. Je komt dan immers van rechts en ook op het water degene die van rechts nadert voorrang. Het bakboordlicht is altijd rood van kleur, om onderscheid te maken met het groene Stuurboordlicht. Ook deze kun je bij Nautic Gear bestellen! Met een duidelijk bakboordlicht maak je het vaarverkeer voor jezelf en andere schepen goed overzichtelijk.

Bakboord navigatieverlichting

Om je positie op het water in het donker te verduidelijken is een goede bakboord navigatieverlichting zeer belangrijk. Hiermee weten alle bestuurders precies wie er voorrang heeft als er ‘s nachts of in slecht weer gevaren wordt. Monteer daarom de lamp op een plek waar deze altijd duidelijk zichtbaar is. Zo worden botsingen eenvoudig voorkomen. Voor de beste bakboord Navigatieverlichting ga je natuurlijk naar Nautic Gear!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Allpa Navigatie Verlichting LED Bakboord
  Normale prijs € 53,95 € 49,95
 2. Inbouw navigatieverlichting bakboord stuurboord
  Normale prijs € 43,95 € 40,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, zwart
  Normale prijs € 37,95 € 33,95
 4. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, wit
  Normale prijs € 39,95 € 35,95
 5. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, RVS
  Normale prijs € 46,95 € 41,95
 6. Populair
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bakboordlicht kopen

In onze webwinkel kun je voor een aantrekkelijke prijs het beste bakboordlicht kopen! Deze verlichting is bij ons verkrijgbaar van het betrouwbare merk Talamex, dat lampen van de hoogste kwaliteit produceert. Zowel de verlichting zelf als de behuizing is zeer duurzaam en kan goed tegen een stootje. Als je besluit om bij Nautic Gear een bakboordlicht te kopen weet je daarom dat deze jarenlang meegaat!