Band achter boot

Ervaar maximale fun met een opblaasbare band achter uw boot van Nautic Gear! Wij leveren vele banden in verschillende vormen, afmetingen en merken. Met behulp van een zogeheten ‘funtube’ zorgt u ervoor dat u veel plezier beleeft op het water tijdens heerlijke zomerdagen. De banden beschikken over de strenge kwaliteitseisen en zijn te gebruiken voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen kunt u gerust een ‘funtube’ gebruiken achter uw sloep. Voor meer sensatie is er de mogelijkheid om de band achter uw boot te spannen bij hogere snelheden! Vergeet niet een waterski- of ‘funtube’ lijn aan te schaffen. Met een band achter de boot heeft u uren waterplezier! Koop uw band voor achter de boot voordelig bij Nautic Gear! Dealer van Jobe, Spinera en Talamex ‘funtubes’. Wanneer de temperaturen stijgen en de zomer komt eraan is er niks leukers dan een band achter uw boot te binden en over het water te scheuren! Of, als u een beetje wilt chillen rustig voortgetrokken worden.

Band achter de boot voor ultieme pret

Nautic Gear levert verschillende merken ‘funtubes’, zoals een band achter een boot officieel heet. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van Jobe banden, Talamex banden en Spinera banden. Elk merk heeft zo zijn eigen voordelen en eigenschappen. Het hangt dus af van uw wensen en budget wat voor jou de beste band achter de boot is.
Naast een band achter de boot heeft u ook een sleeplijn nodig om uw band vast te maken aan de boot. Om de band precies in het midden achter de boot te slepen kunt u een Bridle overwegen. Dit is een stevige lijn met, afhankelijk van het model in het midden, een Pulley. Het voordeel van zo'n Bridle is dat u uw band uiteindelijk aan twee bevestigingspunten kunt vastmaken voor extra stevigheid en uw sleeplijn wordt in het midden van de Bridle bevestigd. Zo vaart u kaarsrecht achter de boot met uw band.

Naast een Bridle kunt u een bungee koord overwegen. Dit is een elastisch koord dat tussen de boot en de sleeplijn kan worden bevestigd en de schokken opvangt bij het wegvaren. Maar let wel op! Hoe sterk een band ook is, wanneer er een enorme ruk aan het koord wordt gegeven bij wegvaren kan het zijn dat de buitenhoes van de band scheurt. Zorg er dan ook voor dat u eerst de lijn strak laat komen en dan voorzichtig de snelheid opvoert. Doet u dat, dan heeft u jaren plezier van de band achter de boot!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Nieuw!
  Funtube Jobe 1 persoons Droplet
  Normale prijs € 149,95 € 139,95
 2. Nieuw!
  Funtube Jobe 2 persoons Droplet
  Normale prijs € 218,95 € 200,00
 3. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Flash 1 persoons
  Normale prijs € 94,95 € 84,95
 4. Aanbieding!
  Talamex Funtube Fire 1 persoons Aanbieding!
  Normale prijs € 99,95 € 64,95
 5. Talamex Funtube Fire 1 persoons, VOORDEELSET
  Normale prijs € 138,95 € 122,95
 6. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Splash, 1 persoons
  Normale prijs € 128,95 € 114,95
 7. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Lightning 1 persoons
  Normale prijs € 123,95 € 110,95
 8. Aanbieding!
  Talamex Funtube 2 Fast, 2 persoons.
  Normale prijs € 160,95 € 143,95
 9. Ook voordeelbundel!
  Talamex Funtube Rocket, 3 persoons banaan
  Normale prijs € 268,95 € 240,95
 10. Nieuw!
  Talamex Funtube Chill & Thrill 2 Persoons
  Normale prijs € 275,95 € 246,95
 11. Nieuw!
  Talamex funtube No Stress 3 Persoons
  Normale prijs € 441,95 € 394,95
 12. Op = Op
  Jobe 1 persoons funtube Thunder
  Normale prijs € 84,95 € 80,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 13. Funtube Jobe 1 persoons Crusher, met kussen
  Normale prijs € 119,95 € 99,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 14. Funtube Jobe 1 persoons Hydra
  Normale prijs € 139,95 € 119,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 15. Funtube Jobe 3 persoons Chaser
  Normale prijs € 269,95 € 230,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Band voor achter de boot kopen

Wilt u de ultieme combinatie van watersport en fun beleven? Dan raden wij u zeker aan om een band voor achter uw boot te kopen! Naast diverse modellen leveren wij ook volledige pakketten. Hiermee kunt u zonder gedoe direct het water op. Een pakket bevat bijvoorbeeld een voetpomp, sleeplijn, snelsluiting en een veiligheidsvlag! Bij Nautic Gear kunt u een band achter uw boot kopen die van hoogwaardige kwaliteit is. Bestel snel en profiteer van een vlotte levering en een scherpe prijs! Overigens is het altijd aan te raden en wel zo veilig om een zwemvest te dragen wanneer u of uw kind op een band achter de boot zit. Mochten er ongelukken gebeuren of de tube schiet onverhoopt los of raakt lek dan heb je een hulpmiddel als een zwemvest of reddingsvest zeker nodig! Het mooie is dat u die meteen in dezelfde bestelling mee kunt nemen als u toch een band voor achter de boot koopt.

Met hoeveel personen mag je op een band achter de boot zitten?

Het aantal personen dat op een band achter de boot mag zitten, hangt af van de specificaties en het ontwerp ervan. Bij Nautic Gear hebben we een model dat geschikt is voor twee personen. Maar ga er in eerste instantie, maar vanuit dat de tube op zijn veiligst gebruikt kan worden wanneer er slechts een persoon op achter de boot aan wordt getrokken. Verder is het natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel deze persoon weegt. U kunt natuurlijk zelf een inschatting maken of het vertrouwd is dat er bijvoorbeeld twee kinderen tegelijk op zitten. Houd in ieder geval altijd rekening met de veiligheid en laat de opvarenden altijd een zwemvest dragen. Mocht er toch iets gebeuren dan blijft de drenkeling in ieder geval boven water.