Boot Toilet

Voor de langere tochten op het water is een boot toilet erg handig. Zo kun je genieten van een lekker dagje weg zonder je ergens zorgen over te maken. Bij Nautic Gear vind je verschillende soorten toiletten die elektrisch of handmatig worden aangedreven. Elk scheepstoilet kan zowel boven als onder de waterlijn worden gemonteerd. Voor een kleinere boot is een draagbaar boot toilet erg handig, want hier is geen aparte toiletruimte voor nodig.

Boot toilet inbouwen

Heb je een grote boot? Een boot toilet (laten) inbouwen is geen overbodige luxe. Montage is eenvoudig met de bevestigingskit die je vindt bij Nautic Gear. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden bij het monteren. Zo kun je bij een aantal toiletten zelf kiezen of je de handpomp en het pomphuis aan de linker- of rechterzijde wilt bevestigen. Heb je nog vragen over het boot toilet inbouwen? Neem gerust contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Laguna Elektrisch Scheepstoilet
  Normale prijs € 446,95 € 388,95
 2. Dometic Masterflush Toilet-Laag model
  Normale prijs € 690,95 € 627,95
 3. RM69 lichtgewicht 'Bayonet' scheepstoilet van ABS kunststof
  Normale prijs € 200,95 € 174,95
 4. Populair
  Thetford Porta Potti Qube 165 draagbaar chemisch toilet
  Normale prijs € 109,95 € 99,95
 5. Thetford Porta Potti Excellence Marine Draagbaar Chemisch Toilet
  Normale prijs € 219,95 € 199,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Johnson boot toilet

Kies voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met het Johnson boot toilet. Dit is een zeer comfortabel handpomptoilet dat geschikt is voor zowel zoet als zout water. Alle onderdelen zijn corrosiebestendig en kunnen zo nodig eenvoudig vervangen worden. Maak je keuze uit de Compact of Comfort uitvoering. Het Johnson boot toilet verbruikt maar 2 à 2,5 liter per spoelbeurt. De bril en deksel van het toilet zijn voorzien van een softclose waardoor ze voorzichtig sluiten.

Boot toilet kopen

Is de nood hoog? Een boot toilet kopen doe je eenvoudig online bij Nautic Gear! Je vindt bij ons een ruim assortiment toiletten. Daarnaast hebben we een wasbak boot en waterkranen om je handen mee te wassen. Profiteer van de snelle levering als je online het boot toilet gaat kopen. Zo is je boot in no time voorzien van een prettige toiletruimte!