Dekzeil en Boothoes voor de boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Om te voorkomen dat je boot na de winter aan een flinke opknapbeurt toe is, kun je bij Nautic Gear een dekzeil voor je boot bestellen! Dankzij een hoge kwaliteit zeil uit ons ruime assortiment hoef je je boot niet uitgebreid schoon te maken na het winterseizoen. Dat scheelt aanzienlijk in bootonderhoud! In het uitgebreide aanbod van onze webwinkel vind je altijd het formaat dekzeil dat bij je boot past. Bekijk onze dekzeil collectie online!

Dekzeil boot universeel

In plaats van op zoek te gaan naar een zeil dat specifiek bij jouw sloep of jacht past, kun je bij ons een hoge kwaliteit universeel boot dekzeil vinden! Hiermee bescherm je je boot tegen alle weersomstandigheden. Vervuiling en beschadiging door invloed van regen, zon of sneeuw wordt hierdoor met het grootste gemak tegengegaan! Een universeel boot dekzeil is bij Nautic Gear voordelig te bestellen en bovendien eenvoudig te installeren.

Dekzeil boot op maat

Heeft jouw boot ongebruikelijke afmetingen? Dan kun je bij Nautic Gear een universeeldekzeil voor je boot op bestellen! Deze dekzeilen hebben een rompvorm waarbij rekening is gehouden met een opstaande ruit van een consoleboot bijvoorbeeld. Onze dekzeilen zijn rekvast, waterdicht, scheurbestendig en voor 100% van hoogwaardig PE gemaakt. Ze zijn bezet met aluminium ogen voor een perfecte vergrendeling. Dat is erg belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat het zeil in de wind niet gaat wapperen. Met een boot dekzeil op maat maak je je boot helemaal winterklaar!

Dekzeil boot kopen

Wees zuinig op je boot door een boot dekzeil te kopen bij Nautic Gear! Je beschermt je boot ermee tegen de elementen en je hoeft heel weinig aan onderhoud te doen als je het vaartuig weer in gebruik neemt. Om te voorkomen dat dieven er met je boot vandoor gaan kun je ook eens op onze boot beveiliging afdeling een kijkje nemen. In onze webwinkel een boot dekzeil kopen, betekent het aanschaffen van een zeer milieuvriendelijk zeil. Bestel voordelig bij Nautic Gear!