Carterpomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Bij veel boten is het lastig om de oude olie af te voeren als de carterplug niet goed bereikbaar is. In dat geval komt een carterpomp van Nautic Gear als geroepen. Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar. Onze complete carterpompen zijn voorzien van een reservoir dat de olie direct opvangt. Deze hebben een ruime inhoud van 6 tot 6,5 liter. Daarnaast hebben wij een scherp geprijsde carterpomp zonder reservoir waarop je de meegeleverde afvoerslangen eenvoudig kunt bevestigen.

Carterpomp boot

Dankzij het compacte formaat is de carterpomp voor je boot gemakkelijk te vervoeren. Als je kiest voor de variant zonder oliereservoir voor de afgedankte olie, heb je nog minder opslagruimte nodig. Om geknoei te voorkomen kun je gebruik maken van onze olieslurpdoeken of olie absorptiekussens. Naast een carterpomp vind je in het ruime assortiment van Nautic Gear smeermiddelen en oliën waarmee de krukas in het carter moeiteloos blijft draaien.

Carterpomp kopen

Nautic Gear is de complete winkel voor de watersportliefhebber waar je een carterpomp kunt kopen voor scherpe prijzen. Ook andere benodigdheden voor het onderhoud van de motor kun je in onze winkel bestellen, zoals poets & onderhoudsmiddelen. Of je nu een carterpomp wilt kopen of bootaccesoires wilt bestellen, op onze site vind je uitgebreide informatie. Mocht je er niet uitkomen, dan staat onze klantenservice je graag te woord.