Carterpomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Olie verversen gaat heel eenvoudig als je een betrouwbare carterpomp gebruikt. Oude olie afvoeren gaat vaak lastig als de carterplug slecht te bereiken is. In dat geval komt het ruime assortiment van Nautic Gear goed van pas! In onze online winkel vind je complete carterpompen die van een reservoir zijn voorzien waarmee de olie direct opgevangen wordt. Accessoires, zoals een absorptiedoek- of kussen om vlekken mee te deppen, kun je samen met je carterpomp bestellen.

Carterpomp boot

Een groot voordeel van een carterpomp voor je boot is ironisch genoeg het kleine formaat. Hierdoor is de pomp eenvoudig te vervoeren. Bovendien neemt het apparaat zeer weinig ruimte in beslag. Zo kun je de pomp snel en gemakkelijk opruimen. Oude olie afvoeren wordt kinderspel met een efficiënte carterpomp op je boot. Ook voor het wegpompen van overtollig water kun je prima bij Nautic Gear terecht. Ga hiervoor naar onze uitgebreide bilgepomp afdeling.

Carterpomp 6 liter

Voor motoren van boten, auto’s en andere voertuigen kun je prima een carterpomp met 6 liter capaciteit gebruiken. Ook helemaal onderin het carter blijft er geen oude olie achter als je deze ideale pomp gebruikt. Bij de pomp, van het hoogwaardige merk Talamex, is een afzuigslang inbegrepen; hiervoor rekenen we dan ook geen meerprijs - laat staan een zeeprijs. Zodra je een carterpomp van 6 liter bestelt, zorgen wij voor een snelle verzending!

Carterpomp kopen

Voor de scherpste prijs kun je in onze online winkel een carterpomp kopen. Nautic Gear biedt alleen accessoires en onderdelen van de hoogste kwaliteit die zeer eenvoudig en handig in gebruik zijn. Ook het gereedschap om deze instrumenten zelf mee te installeren vind je volop in onze webwinkel. Je gaat toch zeker niet op weg zonder een antifouling scraper of een digitale multimeter? Deze en andere gereedschappen kun je eenvoudig en voordelig samen met je carterpomp kopen bij Nautic Gear.