Brandstofmeter boot

Wil je zeker weten dat je tijdens het volgende boottochtje niet stil komt te liggen? Dan komt een brandstofmeter voor je boot goed van pas. Deze bestel je voordelig uit het online assortiment van Nautic Gear. Je kunt de meter eenvoudig aansluiten op een 12- of 24 volt boordnet. Dankzij de speciale constructie is onze brandstofmeter voor je boot altijd condensvrij. Een duidelijk zicht op je instrumentenpaneel is immers te allen tijde zeer belangrijk!

Brandstofmeter boot Wema

Om direct op de hoogte te zijn van de inhoud van je brandstoftank is een brandstofmeter op je boot van Wema praktisch onmisbaar. Zeker aangezien deze slechts 130m/Amp verbruikt en voorzien is van geel of oranje achtergrondverlichting. Je kunt dit meetinstrument bestellen met een zwarte of witte achtergrond. Bij de brandstofmeter voor je boot van Wema heb je een gever nodig die je in de tank monteert. Ook deze kun je voordelig bij Nautic Gear bestellen. Deze brandstofmeters zijn niet geschikt om in te bouwen in een jerrycan.

Brandstofmeter boot CN

Naast de volledig waterdichte brandstofmeters van het Merk Wema verkopen wij ook brandstofmeters van het met CN. Dit merk heeft een uitgebreide range prima meters. Qua maatvoering vergelijkbaar met Wema. Er is echter 1 verschil. Een meter van CN is alleen aan de voorzijde waterbestendig. Monteert u de brandstofmeter in een gesloten stuurhuis dan in een CN brandstofmeter een prima alternatief. Wordt de meter buiten op een stuurconsole gebouwd of bij een tweede stuurstand buiten? Dan adviseren we te kiezen voor een Wema meter.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Wema brandstofmeter
    Normale prijs € 33,95 € 29,95
  2. Wema Brandstofmeter Silver Gauge Serie
    Normale prijs € 45,95 € 38,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Brandstofmeter boot kopen

Voor een scherpe prijs kun je in de online winkel van Nautic Gear een hoge kwaliteit brandstofmeter voor je boot kopen! Hiermee ben je altijd op de hoogte van je tankinhoud. Meten is namelijk weten. Om de toestand van je boot geheel onder controle te hebben, kun je ook uit onze andere Wema meters een keuze maken. Hoe beter je weet hoe je ervoor staat, hoe sneller je immers op de situatie kunt inspelen. De eerste stap is een brandstofmeter voor je boot kopen. Bestel deze bij Nautic Gear voordelig online!