Met een uitstekende Caravan Tv van Nautic Gear kijk je overal TV!

Nautic Gear heeft alles wat je nodig hebt om in de caravan tv te kunnen kijken. Onze tv’s van 16, 19, 20, 22 en 24 inch hebben volle HD-kwaliteit. Een caravan tv uit ons assortiment is handig voor gebruik op de camping. Deze heeft meerdere ingangen voor USB en HDMI. Ook beschik je over de mogelijkheid om gebruik te maken van de ingebouwde DVD-speler. In onze winkel bestel je voordelig je nieuwe caravan tv online!

Caravan tv antenne

Voor op de camping is een caravan tv met goede ontvangst onmisbaar. Onze tv’s zetten de binnenkomende signaal moeiteloos om in goed beeld en geluid. Op campings kan het bereik per standplaats nogal verschillen. Als je kiest voor een DBV-T antenne los je dit probleem eenvoudig op. Deze vangt ook een zwak signaal goed op. Bij de modellen met LTE filter heb je zelfs geen last van een interfererend 3G of 4G netwerk op dezelfde frequentie. Zo profiteer je optimaal van je caravan tv antenne!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. SMART TV!
  Nikkei Mobile NL22MSMART 12 volt TV 22 Inch SMART TV en Gratis Stabilisator
  Normale prijs € 318,95 € 300,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Avtex L199DRS PRO 12 volt 19 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 598,95 € 540,00
 3. Avtex L219DRS PRO 12 volt 22 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 558,95 € 499,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Avtex L249DRS-PRO 12 volt 24 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 628,95 € 580,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Caravan tv beugel

Een stevige bevestiging van je caravan tv is met een beugel zo gefixt. Zo ben je ook onderweg verzekerd van een goede ophanging. In het assortiment van Nautic Gear vind je verschillende TV wandbeugels in de vorm van een muursteun of een beugel! Deze is net als de wandbeugel verkrijgbaar in een vergrendelbare variant en een variant zonder vergrendeling.

Caravan tv kopen

Als je zo snel mogelijk wilt profiteren van een goed signaal en een uitstekende beeldkwaliteit kies je voor een caravan tv kopen bij Nautic Gear. In ons uitgebreide assortiment vind je ook extra accessoires en Satellietontvangers. Daarmee pik je eenvoudig elk beschikbaar tv signaal op. Nautic Gear zorgt niet alleen voor een snelle levering, maar informeert je ook graag over de verschillende mogelijkheden!