Delta Anker

Als je voor je boot een betrouwbaar anker zoekt dat er ook nog eens heel mooi uitziet, dan is een Delta anker echt wat voor je! Dit anker is in diverse formaten verkrijgbaar in zowel een roestvrijstalen als gegalvaniseerd stalen variant. Het verschil in lengte en breedte betekent tevens een verschil in gewicht. Bij Nautic Gear kun je een Delta anker kopen tussen de 4 en 25 kg. Een zwaarder anker is geschikt voor varen op zee. Houd echter wel rekening met de lengte van je boot! Zie het overzicht hieronder:


  • Anker gewicht 4 kg Scheepslengte 7 meter
  • Anker gewicht 6 kg Scheepslengte 9 meter
  • Anker gewicht 10 kg Scheepslengte 12 meter
  • Anker gewicht 16 kg Scheepslengte 15 meter
  • Anker gewicht 20 kg Scheepslengte 17 meter
  • Anker gewicht 25 kg Scheepslengte 19 meter


Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Delta anker Lewmar 4 tot 25kg
    Normale prijs € 156,95 Vanaf € 136,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Delta anker 6 kg

Zorg voor een stabiele ligging van je boot in open water met een Delta anker van 6 kg. Deze is geschikt voor een boot met een lengte van 9 meter. Dankzij de specifieke vorm en de verzwaarde punt graaft het anker zichzelf goed in de bodem. Om het 6 kg wegende Delta anker aan je boot te bevestigen kun je in onze webshop een hoge kwaliteit ankerlijn aanschaffen. Deze is in verschillende soorten en maten in de Nautic Gear webshop aanwezig!

Delta anker 16 kg

Heb je een boot van rond de 15 meter lang? Kies dan voor een Delta anker van 16 kg! De ankers van dit merk dragen een officiële goedkeuring van Lloyd’s Register, het belangrijkste classificatiebureau op het gebied van scheepvaart. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt! Als er geen wal in de buurt is waar je je boot kunt vastmaken is een Delta anker van 16 kg de beste keuze. Wanneer je wél kunt afmeren is het een goed idee om onze verschillende stootwillen te gebruiken! Bestel deze samen met je anker online bij Nautic Gear.