Drinkwater antivries. Niet giftig of schadelijk voor het milieu

Omdat onze antivries het niet giftig is hoef je je geen zorgen te maken over Talamex antivries in je drinkwater. Een bijkomend voordeel is dat de vloeistof veilig kan worden geloosd. De antivries is zo gemaakt dat er weinig kans is op hinderlijke geuren. De vloeistof is niet schadelijk voor slangen, pakkingen en dergelijke. Ondanks dat deze antivries veilig in drinkwater-systemen kan worden gebruikt is het wel raadzaam in het voorjaar na het verwijderen van de antivries uw drinkwatersysteem goed door te spoelen. Bij Nautic Gear vind je naast Talamex drinkwater antivries ook speciale toilet antivries. Natuurlijk zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Drinkwater antivries voor de boot

Het handige is dat onze drinkwater antivries van Talamex niet alleen uw slangen en leidingen beschermd, ze worden ook niet aangestast. Ook bijvoorbeeld een impeller van uw drinkwaterpomp zal niet beschadigen bij het gebruik van deze antivries Dat maakt het gebruikt van deze antivries aan boord van uw boot een zeer goede keuze. Drinkwater antivries van Talamex wordt al jarenlang door de meest ervanen schippers en professionals gebruikt !

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. TIP!
    Radboud Aqua Tolet Antivries voor scheepstoilet
    Normale prijs € 11,95 € 10,65
  2. Goede Keus!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Drinkwater antivries kopen

Wanneer je op zoek betn naar een goede drinkwater antivries wil je een prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat treft! want bij ons zakt de prijs per jerrycan naar mate u er meer aanschaft. Dat voordeel kan al snel heel aardig oplopen! Staffelprijzen maken het bestellen van drinkwater antivries bij ons ook voor grootverbruikers erg interessant. Wilt u het liever komen ophalen? Je bent van harte welkom bij ons pand in Ede! Bestel de antivries online en kies bij verzendmethode voor ‘afhalen’.