Fenderkorven

Je houdt je boot overzichtelijk met fenderkorven. Hierin berg je eenvoudig fenders en stootwillen op. De fenderkorven hebben een innovatief systeem, waardoor je ze horizontaal, verticaal en zijwaarts op kunt hangen. Dit doe je met de connectors die je er los bij kunt kopen. Met de parallel connector verbind je de korven aan elkaar. Bestel de fenderkorven eenvoudig online bij Nautic Gear en profiteer van onze snelle levering!

Fenderkorven RVS

Je hebt geen last van roest met de fenderkorven van RVS en de connectoren van kunststof. Met de connectoren bevestig je de korven eenvoudig aan de railing van je boot. We leveren de fenderkorven met een inwendige diameter van 170 tot 305 mm, zo passen er verschillende formaten Stootwillen in. Doordat je de fenders ophangt, creëer je veiligheid op het dek van je boot. De fenderkorven van RVS zijn beschikbaar in een set van twee.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Allpa RVS Fenderhouder Recht voor 2 Fenders
  Normale prijs € 118,95 Vanaf € 107,95
 2. Allpa RVS Fenderhouder Schuin voor 2 Fenders
  Normale prijs € 133,95 Vanaf € 121,95
 3. Parallel connector voor fenderkorven (2 St.)
  Normale prijs € 14,95 € 13,50
 4. Talamex Fenderkorven
  Normale prijs € 43,95 Vanaf € 39,95
 5. Railing connector fenderkorven
  Normale prijs € 14,95 € 13,25
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fenderkorven kopen

Wil je eenvoudig online fenderkorven kopen? Dan kan bij Nautic Gear! We staan voor je klaar met passend advies, als je meer wilt weten over het installeren van de korven. Je vindt ook fenderhaken is ons Dekbeslag assortiment. Fenderkorven kopen doe je bij Nautic Gear, wij hebben alles voor de uitrusting van je boot.