International antifouling

De beste beschermcoatings voor je boot vind je bij Nautic Gear! In ons ruime assortiment zijn verschillende varianten van International antifouling te vinden. Iedere soort is geschikt voor een of meerdere boottypen. Het verschil zit hem in onder andere de materiaalsoort van het schip en het type vaarwater. Voor zoutwater boten kun je bijvoorbeeld een andere International antifouling soort nodig hebben dan een schip dat in zoetwater vaart. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website.

International antifouling Interspeed

Voor boten in zowel zoet- als zoutwater kun je International antifouling Interspeed gebruiken. Droogvallende én snelvarende schepen worden hiermee tegen de aangroei van micro-organismen beschermd. Deze kunnen de wendbaarheid en de ligging van je schip negatief beïnvloeden. Je behoudt hiermee tijdens het varen meer controle over je boot. Wil je zeker weten of International antifouling Interspeed de juiste coating is voor jouw schip? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. TIP!
    Starbrite Antifouling Remover Star Coat 1 Liter
    Normale prijs € 41,95 Vanaf € 39,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

International antifouling Micron Plus

Voor boten in alle soorten water is International antifouling Micron Plus een geschikte keuze. Om hier optimaal gebruik van te maken, raden we je aan om de beschermlaag minimaal zes maanden tevoren op je boot aan te brengen. Alle oppervlakken kunnen ermee worden gecoat, ook als deze van aluminium zijn. Dit gaat heel eenvoudig met behulp van een antifouling verfroller. Met International antifouling Micron Plus ben je op alle situaties voorbereid!

International antifouling kopen

In de webshop van Nautic Gear kun je allerlei soorten International antifouling kopen. Voor jouw type boot en het watersoort waarin je vaart kun je bij ons altijd de geschikte coating vinden. Ook de accessoires waarmee je deze over je schip verdeelt, bestel je voordelig uit ons uitgebreide online aanbod. Je kunt hier niet vroeg genoeg bij zijn, want sommige beschermlagen moeten ruimschoots van tevoren worden aangebracht. Bekijk deze informatie goed op onze website voor je bij ons je International antifouling gaat kopen.