Een kinder zwemvest Kopen? Voordelig bij

Lekker een dagje varen met je kinderen of kleinkinderen doe je veilig met een kinder zwemvest. Door uw kinderen of kleinkinderen een reddingsvest te laten dragen kunt u samen op een verantwoordelijke wijze genieten van de rust op het water. Onze kinder reddingsvesten zitten comfortabel en belemmeren uw kinderen niet in hun bewegingsvrijheid. Een kidner zwemvest is bedoeld voor kinderen die al goed kunnen zwemmen en bijvoorbeeld gaan varen op een funtube achter de boot, waterskieen, of gaan kanoen. Een kinder zwemvest zorgt ervoor dat het boven water blijven niet zo veel inspanning kost. Een kinder zwemvest is dan ook geen reddingsmiddel!! Bij Nautic Gear hebben we online een uitgebreid assortiment, zo is de kans groot dat u het kinder zwemvest vindt wat u zoekt. Bestel uw kinder zwemvestvest in onze webshop en wij zorgen voor een snelle levering.

Kinder zwemvest maatvoering

De maatvoering bij de meete vesten begint bij de kindermaten (gewichten) en lopen dan door tot de maten voor volwassenen. Sommige kinder reddinsgvesten zijn echt alleen beschikbaar in kindermaten. Dat vindt je bijvoorbeeld bij sommige kinder zwemvesten van Jobe terug

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Nieuw!
  Zwemvest Besto Dinghy 50N Aqua of Pink
  Normale prijs € 33,95 Vanaf € 29,95
 2. Nieuw!
  Zwemvest Besto Dinghy 50N Rood of Zwart
  Normale prijs € 32,95 Vanaf € 28,95
 3. Besto Sailor Dinghy zwemvest 50N
  Normale prijs € 89,95 Vanaf € 70,95
 4. Besto Ski 50N zwemvest
  Normale prijs € 56,95 Vanaf € 39,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kinder zwemvest kopen

Bij Nautic Gear vindt u verschillende soorten kinder zwemvesten. De meeste kinder zwemvesten zijn schuimvesten. Bij een kinderzwemvest is het van belang dat het vest goed aansluit en het niet tijdens het drijven in het water over het hoofd kan schieten. Let dan ook altijd bij het passen op de amsgaten. Deze moeten voldoende ruim zijn maart niet te groot. Sommige kinder zwemvesten zijn ontworpen voor een bepaald doel: Een kinder zwemvest voor het kanoen is bijvoorbeeld korter waardoor tijdens het roeien het zwemvest niet op de bovenbenen komt. Het voorpand van dit soort zwemvesten is expres ingekort en geeft daardoor mee comfoor. Een kinder zwemvest dat word gebruikt tijdens het varen op bijvoorbeeld een funtube of waterskieen moet vooral tijdens het in het water vallen goed bolijven zitten. Hiervoor is het van belang de buckles waarmee het vest wordt dicht gedaan goed af te stellen.

Besto Kinder zwemvest

Besto is een van de winige merken die voor kinderen een uitgebreid assortiment kinder zwemvesten beschikbaar heeft. In talloze maten en uitvoeringen. Voor elk kind is dus het juiste vest wel te vinden. Het mooie is dat een Besto kinder zwemvest bij ons een "Always on Stock " product is. Anders gezegd? Als wij hem niet hebben is ook de leverancier tijdelijk uitverkocht..

Jobe Kinder zwemvest

Wilt u net even wat extra? Kijk dan eens naar een kinder zwemvest van Jobe. Dit merk is gepecialiseerd in water- en funsporten en heeft ook de kinder reddingsvesten daarop aangepast. Zo levert het merk Jobe fraai afgewerkte en stoere kinder zwemvesten. Van schuim maar ook van comfortabel neopreen wat ook nog een isolerende en dus warmte werking heeft tijdens het dragen. Jobe is in de regel wel wat duurder dan een Besto vest maar biedt ook, afhankelijk van het vest echt wel voordelen. Vindt u he3t lastig om een goede keuze te maken? Belt u dan met onze klantenservice, zij helpen u graag!