Enox

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Als je ook tijdens je vakantie die ene serie of dat belangrijke sportevenement niet wilt missen komt een televisie van Enox goed van pas! Deze toestellen zijn zeer geschikt voor gebruik in een camper, caravan of op een boot. De breedbeeldtelevisies zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Bij Nautic Gear vind je een HD-ready en een Full HD TV. Met een Enox TV heb je altijd volop entertainment bij je!

Enox TV

Voor een gezellig avondje aan boord van je boot of camper biedt een Enox TV uitkomst. Sluit je een actieve DVB-T antenne, aan op je Enox TV dan kun je via DVB-T/T2 altijd en overal van de zenders genieten die lokaal beschikbaar zijn! Bovendien bevestig je de televisie eenvoudig aan één van onze TV wandbeugels. Met de aanschaf van een Enox TV koop je een toekomst bestendige TV. Enox beschikt naast een "standaard"DVB-T ontvanger, ook over de opvolger in digitale etherontvans, namelijk eent: DVB-T/T2 ontvanger! Bij Nautic Gear bestel je je Enox TV voordelig en compleet!

Enox TV 12 volt

Wees volledig op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt met een Enox TV die door de interne stabilisator direct op de accu kan worden aangesloten. Het afspelen van je favoriete DVD is geen probleem want een DVD speler is ingebouwd. Voor verdere hulpmiddelen zoals kabels, afstandsbedieningen en digitale tv kijk je bij onze uitgebreide collectie aan TV accessoires. Eén ding is zeker; met een Enox TV voor 12 volt zul je je onderweg nooit hoeven te vervelen!