Goede navigatieverlichting voor uw boor besteld u natuulijk bij Nautic Gear!

Vergroot je zicht en je zichtbaarheid met betrouwbare navigatieverlichting op je boot. Voor elk type schip vind je bij Nautic Gear de juiste lampen. In de uitgebreide beschrijving van onze verlichting kun je precies zien op wat voor boot deze precies te gebruiken is. Het is hier niet alleen relevant of je in een motor- of zeilboot vaart maar ook wat de lengte van je boot is. Voor meer informatie over de juiste Navigatieverlichting voor jouw boot kun je altijd contact opnemen met Nautic Gear.

Navigatieverlichting boot LED

Je profiteert van vele voordelen als je voor de navigatieverlichting van je boot LED lampen gebruikt. Niet alleen zijn ze aantrekkelijk geprijsd, ze gaan ook nog eens zeer lang mee. LED lampjes hebben een levensduur van tussen de 35.000 en 50.000 uur. Ze vergen bovendien weinig stroom maar geven een zeer duidelijk licht af. Bij Nautic Gear is navigatieverlichting voor je boot met LED lampjes verkrijgbaar van vooraanstaande merken als Aqua Signal en Talamex.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Aqua Signal Navigatieverlichting Serie 40 Driekleur en Signaal wit
  Normale prijs € 167,95 € 128,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Inbouw navigatieverlichting bakboord stuurboord
  Normale prijs € 43,95 € 40,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Nieuw!
  LED Navigatieverlichting 360 graden zwart
  Normale prijs € 28,95 € 25,95
 4. LED Navigatieverlichting op batterij 2 kleurenlicht
  Normale prijs € 33,95 € 30,95
 5. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, zwart
  Normale prijs € 37,95 € 33,95
 6. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, wit
  Normale prijs € 39,95 € 35,95
 7. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, RVS
  Normale prijs € 46,95 € 41,95
 8. Populair
 9. Populair
  Talamex Led Navigatieverlichting Heklicht
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 10. Populair
 11. Populair
  Talamex Led Navigatieverlichting Toplicht
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 12. Aqua Signal Navigatieverlichting Serie 40 Driekleur en Signaal wit Quickfit
  Normale prijs € 147,95 € 120,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Navigatieverlichting boot op batterij

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar ook als je accu uitvalt kun je jezelf ‘s nachts of in slechte weersomstandigheden zichtbaar maken. Hiervoor vind je bij Nautic Gear navigatieverlichting voor je boot die op batterij werkt. Dit is bovendien handig als je een kleine boot vaart die helemaal geen motor heeft, laat staan een accu! Wil je altijd en overal goed zichtbaar zijn op het water? Dan is onze navigatieverlichting voor je boot op batterij ideaal!

Kleuren navigatieverlichting boot

Er bestaat een onderscheid tussen de verschillende lampen die je tijdens het varen nodig hebt. Zo heb je specifieke kleuren voor de navigatieverlichting van je boot aan stuur- en bakboord. Zo is je Bakboordlicht altijd rood, om en onderscheid te maken met het groene Stuurboordlicht. Deze lampen geven aan wie er voorrang heeft. Dat is, net als op het land, altijd degene die van rechts nadert. Als je het rode bakboordlicht van een andere boot ziet, moet je voorrang verlenen. Als er een groen licht zichtbaar is mag jij juist doorvaren. Als je de afkorting GRAS - Groen Rechts Altijd Stuurboord - goed onthoudt is het handelen naar de verschillende kleuren van de navigatieverlichting op een boot zeer eenvoudig.

Navigatieverlichting boot kopen

Bij Nautic Gear kun je voor een aantrekkelijke prijs navigatieverlichting voor je boot kopen. Hiermee vergroot je je zicht maar ook je zichtbaarheid. Zo wordt het vaarverkeer een stuk veiliger en vermijd je ongelukken. Onze verlichting is op verschillende plekken te monteren, afhankelijk van het soort boot dat je vaart. Als je een zeilboot hebt kun je bijvoorbeeld een lamp aan de bovenkant van je mast hangen. Wil je voordat je navigatieverlichting voor je boot gaat kopen meer informatie? Neem dan gerust contact op met de deskundige klantenservice van Nautic Gear!