Paraplu anker voor de boot

Om op open water je boot stil te leggen kun je een paraplu anker gebruiken. Dit is een relatief lichtgewicht anker met handig inklapbare vloeien voor kleine tot middelgrote boten. Als de holle vloeien naar binnen zijn gevouwen is het anker eenvoudig op te bergen. Dankzij het lage gewicht is het paraplu anker bovendien ideaal om in te zetten als een hek anker bij grotere schepen! Veilig je boot verankeren doe je met een paraplu anker van Nautic Gear.

Paraplu anker 4 kg

Voor een boot met een lengte van tussen de vijf en zes meter is het paraplu anker van 4 kg ideaal! Het anker is 42 cm lang en na uitklappen 40 cm breed. De holle vloeien van het anker zetten zich eenvoudig vast in de meeste grondsoorten. Bij Nautic Gear kun je eveneens terecht voor een hoge kwaliteit ankerlijn waarmee je het paraplu anker van 4 kg aan je boot kunt verbinden. Bestel je betrouwbare anker online in onze webwinkel!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Paraplu anker 6 kg

Ga voor anker en leg je boot stevig vast met een paraplu anker van 6 kg! Dit anker is zeer geschikt voor een boot die zes á zeven meter lang is. Om dit bootonderdeel te vervaardigen is gebruik gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit maar zorgt er ook voor dat je anker niet snel gaat roesten en nog vele jaren meegaat. Bestel je 6 kg zware paraplu anker en vele verschillende anker accessoires online bij Nautic Gear!