Reddingsvest Peuter

Reddingsvest peuter

Voor een voordelig zwemvest bent u bij Nautic Gear aan het juiste online adres! Neem bijvoorbeeld eenspeciaal reddingsvest voor peuters. Of u nu van plan bent een lange bootreis te gaan maken of even een kort vaartochtje, de veiligheid van uw kind gaat natuurlijk boven alles. Daarom is het van belang om een goed passend reddingsvest aan te schaffen voor uw kleine, zodat uw kind altijd veilig mee aan boord kan.

Mocht uw kind plotseling te water raken, dan zorgt het reddingsvest voor peuters ervoor dat zijn hoofd altijd boven water blijft. En dat geldt zelfs in bewusteloze toestand na een ongelukkige val. In ons assortiment vindt u vooraanstaande merken van reddingsvesten, zoals Talamex en Besto. Bovendien voldoen deze vesten aan alle Europese normen en veiligheidseisen.

Ga veilig het water op en wees voorbereid op eventuele noodsituaties met onze reddingsvesten voor peuters en volwassenen. Ook voor voordelige EHBO-kits en reddingsboeien bent u bij ons op de juiste plek!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vervangingsset Besto Junior Inflatable 100N
  Normale prijs € 31,95 € 28,95
 2. Kinderreddingsvest Talamex 100N
  Normale prijs € 37,95 € 32,95
 3. Besto Baby en Peuter Reddingsvest Roze
  Normale prijs € 41,95 Vanaf € 36,95
 4. Besto Baby en Peuter Reddingsvest
  Normale prijs € 41,95 Vanaf € 36,95
 5. Kinderreddingsvest Regatta 100N
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 6. Kinderreddingsvest Besto Racingbelt roze
  Normale prijs € 47,95 Vanaf € 41,95
 7. Baby- en peuterreddingsvest Besto Bebe
  Normale prijs € 48,95 Vanaf € 42,95
 8. Kinderreddingsvest Besto Turn Safe 150N
  Normale prijs € 56,95 Vanaf € 49,95
 9. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Blauw
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 10. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Roze
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 11. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Rood
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 12. Automatisch kinderreddingsvest Besto inflatable Pro Junior 100N
  Normale prijs € 166,95 € 144,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Reddingsvest peuter kopen

In ons assortiment heeft u ruim de keus wanneer u een reddingsvesten voor uw peuter wilt kopen.

Zo kunt u kiezen voor de alom bekende oranje polyester reddingsvesten met kruisbanden en een brede hoge kraag aan de achterkant, die zeer geschikt zijn om tijdens het varen op het binnenwater te gebruiken. De speciale kielvorm zorgt ervoor dat de peuter direct op de rug wordt gedraaid wanneer deze te water is geraakt. Voor extra comfort voor uw peuter kunt u kiezen voor een ultrazacht reddingsvest speciaal voor peuters, gemaakt van zacht PVC schuim. Dit kinderreddingsvest biedt uw kind veel bewegingsvrijheid, maar kan het reddingsvest niet zelfstandig uittrekken. De extra grote kraag zorgt voor extra drijfvermogen en een prettig draagcomfort, bovendien blijft het hoofd zo boven water.

De felle kleuren en vrolijke designs zorgen ervoor dat het kind goed zichtbaar is en het dragen ervan maakt een boottocht tot een waar feestje voor uw kind! Voor extra veiligheid vindt u bij ons ook veiligheidslijnen reddingsvest om aan de reddingsvesten te bevestigen. Wilt u extra informatie of heeft u vragen? U mag altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice! Een reddingsvest voor uw peuter kopendoet u voordelig online bij NauticGear.nl !