Kinder reddingsvest

Kinder reddingsvest

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Kinder reddingsvest

Op een onbewaakt moment kunnen kinderen zomaar overboord slaan of te water raken. In winkel van Nautic Gear vind je een kinder reddingsvest dat niet alleen veilig is, maar ook maximale bewegingsvrijheid biedt. Bij een goed functionerend kinder reddingsvest blijft het hoofd van kinderen automatisch boven water. Dit voorkomt dat ze geen adem kunnen halen. Vesten voor peuters en kleuters zijn uitgerust met kruisbanden, zodat deze niet over het hoofd kunnen schieten.

Automatisch kinder reddingsvest

Voor optimaal draagcomfort bij een goede bescherming is een automatisch kinder reddingsvest een uitstekende keuze. Net als bij de veiligheidsvesten in vliegtuigen wordt dit in contact met water direct opgeblazen. Dat betekent dat het automatisch kinder reddingsvest aan boord gemakkelijk te dragen is, omdat het weinig volume inneemt. Met een drijfvermogen van 100N voldoet dit vest aan de geldende wettelijk eisen.

Besto kinder reddingsvest

De stevige bevestiging met veiligheidsharnas en RVS sluiting maakt het Besto kinder reddingsvest zeer veilig in gebruik. Deze is bovendien uitgerust met een ring waaraan je gemakkelijk een levenslijn kunt bevestigen. Dankzij de stoere uitvoering met vrolijke kleuren zullen kinderen het Besto kinder reddingsvest met plezier dragen. De ronde kraag verhoogt het draagcomfort. Neem je graag je hond mee? Dan vind je bij Nautic Gear ook hondenzwemvesten.