Roerstandaanwijzer

In één oogopslag kun je zien hoe je roer staat als je een roerstandaanwijzer installeert. Deze kun je bestellen bij watersportspecialist Nautic Gear! De aanwijzer heeft een diameter van 85 mm en heeft een duidelijk gekleurd bereik. Zo weet je direct of je al dan niet moet bijsturen om op koers te blijven. De roerstandaanwijzer werkt op zowel 12 als 24 volt. Bovendien is de verlichting ervan instelbaar in geel of oranje.

Roerstandaanwijzer Wema

Wees direct op de hoogte van je roer tijdens het manoeuvreren met een roerstandaanwijzer van Wema. Met deze handige meter kun je direct op iedere situatie inspelen. Om hiervan gebruik te maken, moet je aan je roerkoning wel de bijbehorende roerstandgever monteren. Deze is verkrijgbaar in onze Wema gevers afdeling. Je voorkomt eenvoudig schade aan je roer of boot door op je roerstandaanwijzer van Wema de roerstand af te lezen en deze indien nodig aan te passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Wema ROD 5 roerstandgever (2 stuurstanden)
    Normale prijs € 74,95 € 69,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Roerstandaanwijzer kopen

De beste bootaccessoires bestel je voordelig bij Nautic Gear! Wij zijn dan ook hét adres om een nieuwe roerstandaanwijzer te kopen. Met ons uitgebreide assortiment maak je je boot vaarklaar en veilig. Ook reddingsvesten en andere veiligheidsmaatregelen zijn bij ons verkrijgbaar. Met Nautic Gear ga je nooit meer onvoorbereid het water op. Daarom doe je er altijd verstandig aan om bij ons je nieuwe roerstandaanwijzer te kopen!