Stootwillen Kopen

Wil je zorgeloos genieten van een middagje op het water zonder je zorgen te maken over krassen op je boot? Dan kunt je bij Nautic Gear stootwillen kopen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een variant bij zit die bij je boot past! Je kunt ook kiezen voor een stootwil met één oog in plaats van twee om je boot een luxueuze uitstraling te geven. Heb je vragen over welke stootwillen je moet kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, daar staan onze deskundige medewerkers je graag te woord!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Talamex Kogelfender HD Heavy Duty 35 tot 65 cm Wit
  Normale prijs € 56,95 Vanaf € 49,95
 2. Talamex Kogelfender 35 tot 65 cm Blauw
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 29,90
 3. Talamex Kogelfender 35 tot 65 cm Navy (donkerblauw)
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 29,90
 4. Talamex Kogelfender 35 tot 65 cm Wit
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 29,90
 5. Talamex Kogelfender 35 tot 65 cm Zwart
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 29,90
 6. Talamex Kogelfender 35 tot 65 cm Oranje
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 29,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

Boot stootwillen kopen

Als je graag het water op gaat wanneer er veel wind is, kun je je boot beschermen tegen krassen door stootwillen te kopen. Deze zorgen ervoor dat er tijdens het aanmeren en varen geen krassen op de boot komen als je ergens tegenaan botst. Is het juist zonnig weer, dan kun je de stootwillen netjes opbergen in onze Fenderkorven. Als je van plan bent om boot stootwillen te kopen, kun je bij ons ook andere accessoires zoals fenderhoezen en kogelfenders meebestellen!

Stootwillen online kopen

Bij Nautic Gear heb je de mogelijkheid om onze stootwillen online te kopen. Deze worden vervolgens leeg bij je thuis geleverd zodat je ze zelf op kunt blazen. Hiervoor kun je ook een luchtpistool of compressor gebruiken. Heb je deze niet in huis? Bestel dan eenvoudig een vulnippel mee, hiermee kun je de stootwillen met een fietspomp opblazen. Wil je je stootwillen online kopen bij Nautic Gear? Dan profiteer je van onze snelle levering en scherpe prijzen!