Stuurboordlicht van Nautic Gear

stuurboordlicht zien - en dus van rechts komen - voorrang moet verlenen. Toon je echter je Bakboordlicht, dan krijg jij juist voorrang. Tenminste, als je de lamp aan de bakboordzijde gemonteerd hebt, natuurlijk. Bestel voordelig je stuurboordlicht bij Nautic Gear en let goed op dat van anderen om aanvaringen te voorkomen.

Stuurboord navigatieverlichting

Laat goed zien waar je bent en installeer stuurboord navigatieverlichting op je boot. Bij Nautic Gear kun je diverse lampen van Talamex bestellen om je stuurboord positie mee aan te geven. Deze lampen zijn zeer voordelig en geven een duidelijk groen licht af. Dit is altijd de kleur van de stuurboord navigatie verlichting, wat makkelijk te onthouden is met de afkorting GRAS. Dit staat voor Groen Rechts Aan Stuurboord. Om het onderscheid te maken is het bakboordlicht daarom rood.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hella NAVILED PRO Stuurboordlicht 12/24V zwart of wit
  Normale prijs € 153,95 Vanaf € 139,95
 2. Hella Stuurboordlicht 12V zwart of wit Serie 2984
  Normale prijs € 63,95 Vanaf € 57,95
 3. Bakboord en Stuurboord LED Navigatieverlichting set, RVS
  Normale prijs € 46,95 € 40,95
 4. Stuurboordlicht LED Light Armor opbouw 12 Volt
  Normale prijs € 42,95 Vanaf € 38,95
 5. Populair
Tonen als Foto-tabel Lijst

Stuurboordlicht kopen

Wees een dame of heer in het vaarverkeer door een stuurboordlicht te kopen bij Nautic Gear! Hiermee weet je precies wanneer je voorrang krijgt of moet verlenen en zorg je eenvoudig voor meer Veiligheid op het water. Onze lampen zijn gemaakt van de meest stevige en duurzame materialen en gaan heel lang mee. Ook voor je bakboordlicht en andere Navigatieverlichting kun je bij ons terecht. Als je onderdelen voor je boot bij Nautic Gear bestelt weet je dat je de allerhoogste kwaliteit aan boord haalt. Je kunt verschillende lampen samen met je stuurboordlicht kopen bij Nautic Gear!