Talamex Antivries voor de boot. In een handomdraai uw boot winterklaar!

Bereid je boot optimaal voor op de winter met Talamex antivries. Deze vloeistof is geschikt voor:

  • Scheepsmotoren
  • Drinkwatertanks
  • Drinkwatersystemen
  • Toiletten
  • Pompen

De antivries is niet giftig en beschermt tot min 45 graden in pvc buizen en min 25 graden in koperen leidingen. De vloeistof is klaar voor gebruik en hoeft niet te worden gemengd. Je vindt de Talamex antivries bij Nautic Gear in een handige 5 liter jerrycan.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Talamex drinkwater antivries

Omdat het niet giftig is hoef je je geen zorgen te maken over Talamex antivriesin je drinkwater. Een bijkomend voordeel is dat de vloeistof veilig kan worden geloosd. De antivries is zo gemaakt dat er weinig kans is op hinderlijke geuren. De vloeistof is niet schadelijk voor slangen, pakkingen en dergelijke.Het is uiteraard wel noodzakelijk om in het voorjaar, bij gebruik van deze antivries in het drinkwatersysteem deze goed na te spoelen met schoon drinkwater, Bij Nautic Gear vind je naast Talamex drinkwater antivries een ruim assortiment poets & onderhoudsmiddelen. We zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Talamex antivries kopen

Bevriezing geeft serieuze schade aan je scheepsmotor, toiletten of drinkwatersysteem. Bij Nautic Gear kun je eenvoudig online Talamexantivries kopen om dat probleem te voorkomen. Wil je het liever komen ophalen? Je bent van harte welkom bij ons pand in Ede! Bestel de antivries online en kies bij verzendmethode voor ‘afhalen’. Naast Talamex antivries kopen kun je international antifouling aanschaffen tegen ongewenste aangroei in de zomer.