Vuilwatertank

Tijdens een vakantie met de camper, caravan of boot is een vuilwatertank handig voor het afvoeren van vuil water. Bij Nautic Gear vind je de tank met een inhoud van 47 of 78 liter. Welke versie je nodig hebt hangt af van een aantal zaken:

  • Het aantal personen aan boord
  • Hoe lang je op het water bent
  • Het waterverbruik van het toilet
  • De ruimte die je aan boord hebt

Om je een voorbeeld te geven; een scheepstoilet verbruikt voor het spoelen tussen de 2 en 4 liter per keer. De vuilwatertank is beschikbaar voor een aansluiting van 12 of 24 volt, zodat je deze eenvoudig aan kunt sluiten op je boot.

Vuilwatertank boot

Voorkom de vieze geurtjes van vuil water door een vuilwatertank voor je boot te kopen bij Nautic Gear. Ook verstopte leidingen zijn met deze tank verleden tijd. De vuilwatertank heeft een zender en een meter. Zo krijg je de juiste informatie over de capaciteit van de tank. Hiermee voorkom je dat deze overvol raakt. De vuilwatertank voor je boot krijg je bij Nautic Gear inclusief een zelfaanzuigende membraampomp met compleet vernieuwd afzuigsysteem.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Flexibele vuilwatertank 55 - 120 liter
    Normale prijs € 145,95 Vanaf € 126,95
  2. Vuilwater tankset incl. pomp, 47 - 78 liter, 12 - 24V
    Normale prijs € 654,95 Vanaf € 569,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Vuilwatertank boot inbouwen

Toiletwater mag tegenwoordig niet meer in de natuur worden geloosd. Daarom is het slim om een vuilwatertank op je boot te laten inbouwen. Dit kan zowel onder als boven de waterlijn. Boven de waterlijn is handig, omdat het op die manier eenvoudiger is om het vuile water af te voeren. Neem voor meer informatie over het laten inbouwen van een vuilwatertank op je boot contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar met deskundig advies!

Vuilwatertank kopen

Bij Nautic Gear kun je eenvoudig online een vuilwatertank kopen. We zorgen voor een snelle levering! Kijk ook eens bij ons sanitair aan boord voor een compleet watersysteem. De vuilwatertank is van het vooraanstaande merk Allpa. Dit merk staat bekend om de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Allpa maakt innovatieve producten met de laatste technieken. Een Allpa vuilwatertank kopen doe je daarom bij Nautic Gear!