Zwemvest peuter

Bent u van plan om uw kind of kleinkind op een heerlijk zonnige dag mee aan boord te nemen? Koop dan een voordelig zwemvest* voor u meevarende peuter bij Nautic Gear! Met een zwemvest neemt u een kind op een veilige en verantwoorde manier mee aan boord.

Bij ons vindt u veilige en uiterst comfortabele zwemvesten voor baby’s en peuters van verschillende leeftijden. De maten van deze zwemvesten worden aangegeven in twee verschillende gewichtscategorieën van 5 tot 15 kilo en 10 tot 25 kilo. Voor het juiste reddingsvest voor uw peuter of baby of volwassener kind kunt u ons complete assortiment online vinden bij Nautic Gear!

Zwemvest peuter 2 jaar

Trekt u er graag een dagje op uit met het complete gezin aan boord? Dan heeft Nautic Gear ook voor de allerkleinsten bijvoorbeeld een beschermend zwemvest voor uw peuter van 2 tot 3 jaar.

Bij Nautic Gear kunt u uit verschillende topmerken kiezen als het om kinderreddingsvesten gaat. Alle zwemvesten in ons assortiment van bijvoorbeeld Besto zijn veilig en geschikt voor buitenactiviteiten aan of op het water. Bij Nautic Gear vindt u dan ook zeker een zwemvest voor een peuter van 2 tot 3 jaar voor ieder kind zit er wel een mooie kleur zwemvest tussen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Baby- en peuterreddingsvest Besto Bebe
  Normale prijs € 48,95 Vanaf € 38,90
 2. Baby en peuterreddingsvest Talamex 100N
  Normale prijs € 34,95 € 30,95
 3. Besto Baby en Peuter Reddingsvest
  Normale prijs € 41,95 Vanaf € 36,95
 4. Besto Baby en Peuter Reddingsvest Roze
  Normale prijs € 41,95 Vanaf € 35,95
 5. Plastimo Peuterreddingsvest Typhoon 100N 3-10 Kg
  Normale prijs € 45,95 € 39,95
 6. Plastimo Peuterreddingsvest Typhoon 100N 3-10 Kg Geel Motief
  Normale prijs € 44,95 € 38,95
 7. Besto poppenvest, speelgoed reddingsvest voor pop en knuffel
  Normale prijs € 21,95 € 19,15
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zwemvest peuter kopen

Wilt u graag een veilig en praktisch zwemvest kopen voor uw peuterof kleinkind? Dan bent u bij Nautic Gear aan het juiste online adres! Wij hebben een ruime keuze aan voordelige reddingsvesten voor jong en oud in ons assortiment.

Al onze artikelen kunt u veilig bij ons online bestellen en worden al binnen een paar dagen bij u thuis afgeleverd. Bestelt u boven een bedrag van € 50? Dan wordt uw pakketje bovendien gratis verzonden! Het kopen van een zwemvest voor uw peuter is bij NauticGear.nl slechts een kwestie van een paar eenvoudige klikken.

*Disclaimer! Let op!!:

Veel mensen zoeken naar een zwemvest voor kinderen terwijl ze eigenlijk een reddingsvest bedoelen. Wanneer wij spreken over reddingsvesten wil dat zeggen dat deze bedoeld zijn, om uw kind op zijn rug te laten draaien wanneer deze te water is geraakt. Bovendien wordt het hoofd ondersteund en drijvende gehouden. De zwemvesten die wij hier aanbieden zijn reddingsvesten. Een zwemvest is bedoeld als zwemondersteuning en niet als redmiddel in een noodsituatie!

Wanneer u een peuter een (zwemvest / reddingsvest aantrekt is het van belang een om geen zwemluier te gebruiken. Zou uw peuter te water raken dan geeft een zwemluier zoveel drijvermogen dat het de draaiende werking van een reddinsgvest belemmert!