Antifouling boot

Door vóór de tewaterlating onze antifouling op je boot aan te brengen, voorkom je de aangroei van micro-organismen. Dit is belangrijk omdat verminderde wendbaarheid van je boot en een ongunstige ligging ermee voorkomen worden. Behalve de beschermlaag zelf hebben we in ons ruime assortiment ook de benodigde accessoires waarmee je de coating aanbrengt. Antifouling op je boot aanbrengen is niet het leukste klusje. Maar wel een hele belangrijke! Bestel daarom je bescherming van hoge kwaliteit bij Nautic Gear.

Antifouling boot kosten

In wat voor water ga je varen? En van welk materiaal is je boot hoofdzakelijk gemaakt? Onder andere deze factoren bepalen de prijs voor de antifouling van je boot. De kosten zijn afhankelijk van wat je nodig hebt. Voor ieder type boot hebben we de geschikte beschermlaag voor je op voorraad. Hout, staal, kunststof, ieder denkbaar materiaal kan met de juiste coating worden bewerkt om aangroei tegen te gaan. Wil je weten wat de antifouling van je boot zal kosten? Bekijk dan de specifieke eigenschappen van de verschillende varianten op onze website om te zien welke het beste bij jouw situatie past. Of neem contact op met onze deskundige klantenservice.

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. TIP!
    Starbrite Antifouling Remover Star Coat 1 Liter
    Normale prijs € 41,95 Vanaf € 39,95
  2. Nieuw!
    Antifouling verfroller set
    Normale prijs € 22,95 € 19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Antifouling aluminium boot

Voor ieder materiaal vind je bij Nautic Gear de juiste beschermcoating. Ook antifouling voor een aluminium boot behoort tot de mogelijkheden. Veel schepen hebben een roer of staartstuk waar aluminium in is verwerkt. Daar is vaak een aparte coating voor nodig, omdat niet iedere antifouling voor dit metaal geschikt is. Micron Plus van International is een voorbeeld van een beschermlaag die je hier wel voor kunt gebruiken. Bestel daarom deze antifouling voor je boot om aluminium onderdelen tegen aangroei te beschermen!

Antifouling boot kopen

In de webwinkel van Nautic Gear bestel je de hoogste kwaliteit onderdelen en accessoires van de beste merken waarmee jij je op het vaarseizoen kunt voorbereiden. Bij ons kun je onder andere International antifouling voor je boot kopen. Hiermee zorg je dat je de volledige controle hebt over de vaarbewegingen en de ligging van je schip. Voor ieder type boot kun je in onze webshop de meest geschikte beschermlaag vinden. Ga goed voorbereid het water op door antifouling voor je boot te kopen bij Nautic Gear!