ARC Regisseurstoel Teak

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Een teak regisseursstoel van ARC is al meer dan 40 jaar een begrip in de markt. Het gebruikte teak is van de meest hoogwaardioge kwaliteit. Dit zorgt voor een nagenoeg onverwoestbare regissersstoel van teak die u in de markt kunt kopen. De zeer kleine poriene van deze teak-soort zorgen ervoor dat de stoel nagenoeg geen vuil opneemt.
De scharnieren zijn van RVS en zorgen voor stevigheid en het soepel in en uitklappen van deze regisseursstoel.
In onze showroom staat altijd wel een ARC Regisseurstoel van Teak zoadat u zelf de kwaliteit kan ervaren!

De ARC Regisseursstoelen zijn niet alleen zeer hoogwaardig, u creert met deze stoelen in combinatie met een Teak Tafel een prachtige sfeer aan boord van uw boot.
De keuze van de kleur van de bekleding bepaald u zelf. U heeft de keuze uit vele kleuren. Kies voor nautisch blauw, hip turqoise of een van de andere acht kleuren.

Regisseurstoel van Teak kopen

Wilt u een regisseursstoel van teak kopen dan helpen wij u graag. De meeste modellen leveren we direct uit voorraad zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.
Heeft u nog vragen? Belt u ons dan.Bent u op zoek naar een speciaal model regisseurstoel? Ook dan kunnen wij u mogelijk verder helpen bij het kopen vas de juiste stoel. 
Naast regisseursstoelen kunt u bij ons ook terecht voor een breed assortiment Teak Accessoires

Regisseurstoel hoog.

Ook voor een hoge regisseursstoel kunt u bij ons terecht. Deze hoge stoelen hebben een zithoogte van 70 cm en een rugleuninghoogte van 1,20 m.
Deze regisseursstoel is een heerlijke sturstoel met een comfortabele voetensteun! Hij is eenvoudig in te klappen en neemt weinig opbergruimte in beslag.
Het voordeel voor u is dat u na het varen de stoel kunt opbergen en zo meer ruimte in de kuip creert. Het spreekt vanzelf dat deze hoge stoelen bestand zijn tegen alle weerstomstandigheden. Om lang plezier te hebben van uw hoge regisseurstoel adviseren wij u deze goed te onderhouden. Daarom leveren wij een breed assortiment Teak onderhoudsproducten