Garmin Striker Fishfinder

Sla altijd je hengel uit op de juiste plek met een Garmin Striker fishfinder aan boord! Door middel van onze sonarapparaten weet je direct of je je op een visrijke plek bevindt. De beelden die de fishfinders opvangen en weergeven zijn bijna fotografisch van kwaliteit dankzij ClearVu sonar. Ook andere objecten en onderwater structuren worden zeer duidelijk zichtbaar. Voor de meeste kans op een goede visvangst tijdens een boottocht is een Garmin Striker fishfinder nagenoeg onmisbaar!

Garmin Striker 4 fishfinder

Profiteer van de hoge kwaliteit beelden die de Garmin Striker 4 fishfinder je levert. Het sonarapparaat, met CHIRP spiegeltransducer (77/200 kHz) lokaliseert de vis razendsnel dankzij het hoge zendvermogen. Dit CHIRP systeem scant namelijk niet slechts één frequentie maar continue een gehele reeks, die voor de meest gedetailleerde beelden van vissen en bodem zorgen. En dankzij de ingebouwde GPS kun je favoriete visstekken en aanlegsteigers later eenvoudig terugvinden! Vergroot je vangst en visplezier met een Garmin Striker 4 fishfinder.

Garmin Striker 4 fishfinder met dieptemeter

Ben je op zoek naar een voordelige dieptemeter? Dan zou je ook een kunnen kijken naar bijvoorbeeld een Garmin striker 4 fishfinder. Dee apparaten zijn tenopzichte van een elektronische dieptemeter erg gunstig geprijsd, beschikken ook nog over een ingebouwde GPS! Hiermee is niet alleen de grondsnelheid af te lezen maar leest u ook de diepte af. De grote getallen op het scherm laen precies de diepte zien. Daarnaast is er uiteraard een ankerwacht en ondiepte alarm in te stellen.
De fishfinder sluit u aan op uw 12 volt accuspanning.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Garmin Striker 4 Fishfinder met spiegeltransducer en GPS
  Normale prijs € 153,95 € 139,95
 2. Garmin Striker 4 PLUS Fishfinder met spiegeltransducer en GPS
  Normale prijs € 168,95 € 153,95
 3. Garmin Striker Cast Uitwerpbare Fishfinder
  Normale prijs € 159,95 € 139,95
 4. Garmin Striker Vivid 5cv CHIRP Fishfinder met GPS en Spiegeltransducer
  Normale prijs € 361,95 € 328,95
 5. Portable Kit voor Garmin Striker en Echo fishfinders
  Normale prijs € 186,95 € 169,95
 6. Black Friday Deal!
  Garmin Striker Cast GPS Uitwerpbare Fishfinder
  Normale prijs € 190,95 € 173,95
 7. Garmin Striker Vivid 5cv CHIRP Fishfinder met GPS
  Normale prijs € 249,95 € 219,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Garmin Striker fishfinder kopen

Wil je met een grote portie vis terugkomen van een tochtje op het water? Dan is een Garmin Striker fishfinder kopen bij Nautic Gear je eerste stap! In ons ruime online assortiment vind je eenvoudig het model dat precies de functionaliteit heeft die jij nodig hebt. In alle prijsklassen is wel een Garmin fishfinder van hoge kwaliteit te vinden in onze webshop. Vis niet achter het net en kies ervoor om een Garmin Striker fishfinder te kopen bij Nautic Gear, dé specialist op het gebied van watersportbenodigdheden!