Glomex

Glomex
Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. Glomex RA133 Adapter contra-contra PL259
  Normale prijs € 12,95 € 10,95
 2. Glomeasy
  Glomex RA351 Adapter FME Female - PL259 contra
  Normale prijs € 14,95 € 12,75
 3. Glomeasy
  Glomex RA352 Adapter FME Male naar PL259 plug
  Normale prijs € 11,95 € 10,45
 4. Glomeasy
  Glomex RA 353 UHF PL259 Male krimpconnerctor voor RG8X kabel
  Normale prijs € 12,95 € 10,95
 5. Glomeasy
  Glomex RA 354 FME Adapter FME Male naar N Male
  Normale prijs € 12,95 € 10,95
 6. Glomeasy
  Glomex RA355 Adapter FME Male naar BNC Male
  Normale prijs € 10,95 € 9,55
 7. Glomeasy
  Glomex RA356 Adapter FME Male naar TNC Male
  Normale prijs € 10,95 € 9,55
 8. Glomeasy
  Glomex RA357Adapter FME Male naar FME Male
  Normale prijs € 10,95 € 9,55
 9. Glomex RA140 Dekdoorvoer antennekabel
  Normale prijs € 8,95 € 7,75
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 10. Glomex RA 138 beschermkap voor RA 106 basis en connector
  Normale prijs € 11,95 € 10,05
 11. Glomex RA362 adapter FME male > SMB female
  Normale prijs € 15,95 € 13,65
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Waneer u op zoek bent naar Glomex antenne's of onderdelen slaagt u zeker bij Nautic Gear. Wij leveren al ruim 15 jaar een breed assortiment van Glomex artikelen aan de watersport. Dat doen we snel en efficiënt vanuit onze eigen voorraad. Of het nu gaat om een VHF marifoon antenne, en WiFi antenne of Fm-radio of TV antenne's met de aanschaf van een Glomex antenne bent u verzekerd van een goede ontvangst! Bovendien biedt Glomex als een van de weinige leveranciers levenslange fabrieksgarantie op haar producten. Dat en vele andere voordelen zijn voor veel watersporters, jachtwerven en jachtbouwers de reden om voor een Glomex antenne te kiezen!

Glomex antenne's, al 35 jaar toonaangevend

Het in 1984 opgerichte merk Glomex is een toonaangevende fabrikant van marine antenne's voor de afgelopen 35 jaar. Dit Italiaanse merk is opgericht door founding father Piero Baldassarri die na zijn studie een aantal jaren werkte bij verschillende scheepswerven. Daar merkte hij waar de markt op het gebied van watersport antenne's te kort schoot en dat inspireerde hem tot het maken van zijn eigen ontwerpen.

Een van zijn eerste successen van de V9112 antenne. Deze Tv antenne was door zijn technische ontwerp en syling zijn tijd ver voorruit. het was dan ook niet voor niks dat jaten lang dit een van de best verkochte Glomex antenne's was in de maritieme markt.

In de afgelopen 35 jaar heeft Glomex vele partnerships gesloten met toonaangevende jachtbouwers zoals Azimuth, Bavaria, Beneteau, Jeanneau, Dufour Yachts, Ferreti Group en vele anderen. Bij NauticGear.nl verkopen we al meer dan 15 jaar Glomex aan onze klanten. Dat zijn zowel de watersportende pleziervaarder, de Nederlandse jachtbouwer en de beroepsvaart.

Glomex antenne's voor de beste ontvangst

Met de aanschaf van een Glomex antenne bent u verzekerd van een goede ontvangst. Glomex antenne's zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de soms harde weersomstandigheden op zee. Zo zijn veel antenne's "volgeschuimd" Dit voorkomt bij schade dat water zou gaan inwerken op de antenne. Populair zijn de RVS antenne's van Glomex. Deze maar veel andere technische eigenschappen zorgen voor hoge prestaties en duurzaamheid van Glomex antenne's

Glomex antenne’s

Welke Glomex antenne moet ik aanschaffen?

Welke Glomex antenne u moet aanschaffen hangt af van waarop u de antenne aansluit. En kort overzicht:
 • Een Glomex VHF antenne voor marifoon ontvangst of AIS ontvangst
 • Een Glomex FM angtenne voor FM-radio ontvangst
 • Een Glomex TV antenne voor analoge of digitale TV
 • Een Glomex WiFi antenne voor de ontvangst van WiFi signalen
 • Een Glomex satellietantenne voor de ontvangst van o.a. Satelliet TV
 • Een Glomex DVB-T2 of DAB+ antenne voor de ontvangst van Digitale Tv en radio
Met name op het gebied van VHF antenne's zijn er veel keuze's. Bijvoorbeeld de lengte, manier van aansluiten en de kleur. Op onze specifieke Glomex marifoon antenne pagina treft u daar meer informatie over aan. Heeft u vragen over de aanschaf van uw Glomex Marifoon antenne? Onze deskundige klantenservice helpt u graag!

Glomex Accessoires kopen

Ook voor Glomex accessoires bent u bij Nautic Gear aan het juiste adres. Wij leveren uit voorraad de meest voorkomende Glomex accessoires. Hierbij moet u denken aan:

 • (marifoon) antenne voeten
 • Antenne verlengers
 • Antenne voeten
 • Connectoren
 • FME connectoren
 • kabels, zoals FME coax kabels
 • Signaalversterkers en splitters

Glomex antenne aansluiten

De meeste Glomex antenne's zijn door een handige doe-het-zelver prima aan te sluiten. Voor een uiteindelijk goede werking is nauwkeurigheid tijdens het aansluiten gewenst. Wilt u zelf liever niet solderen? of geen grote gaten hoeven boren omdat aangegoten connectors door een gat moeten?
Dan is de serie FME antenne's van Glomex een uitstekende keuze. Deze antenne's hebben een aangegoten connector aan de coaxkabel zitten die net zo dik is al de kabel zelf. Wilt u de aansluiting maken op uw marifoon dan heeft u een FME naar PL259 connector nodig. Deze schroeft u eenvoudig op de kabel en vervolgens op de marifoon antenne ingang. Meer info over het aansluiten van antenne's vindt u terug in de verschillende categorieën.

Heeft u vragen over het aansluiten of monteren van Glomex producten? Belt u dan met onze klantenservice, zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u helpen met uw vragen!