Victron Phoenix

Victron Phoenix

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Door de intelligente 4-traps laadtechniek van de Victron Phoenix acculader, heeft deze een hoge bedrijfszekerheid. Door de drie gescheiden uitgangen kun je drie accu’s of accubanken tegelijkertijd gescheiden opladen. Daarnaast is de acculader eenvoudig te monteren of bevestigen, wat de lader erg gebruiksvriendelijk maakt. Een acculader van Victron Phoenix bestel je snel online bij Nautic Gear. Wij zorgen voor een snelle levering!

Victron Phoenix acculader

Ben je op zoek naar een professionele lader voor je accu? Dan is de Victron Phoenix acculader iets voor jou! Deze past een speciale laadtechniek toe, die wordt afgestemd op het gebruik van je startaccu. Ook kan de acculader verschillende accu’s tegelijkertijd opladen door de gescheiden laaduitgangen. Zo wordt de oplading perfect geregeld. Als je de Victron Phoenix acculader bestelt, profiteer je bij Nautic Gear van snelle levertijden en scherpe prijzen!

Victron Phoenix 12 volt

Door de stevige aluminium behuizing van de Victron Phoenix 12 volt acculader, wordt de interne elektronica goed beschermd. De acculader is uit te breiden met een remote charger control, battery alarm en een battery monitor. Naast acculaders en toebehoren vind je bij ons ook andere onderdelen om de boot te voorzien van Stroom aan Boord. Ben je van plan om de Victron Phoenix 12 volt te bestellen? Bij Nautic Gear zorgen we voor een snelle levering en persoonlijke service!