Afdekzeil boot | Vandaag besteld is snel geleverd!

Bescherm je kostbare bezit tegen alle weersomstandigheden met een afdekzeil voor je boot. In het aanbod van Nautic Gear vind je dekkleden en boothoezen. Deze zijn beschikbaar in vele verschillende formaten zodat je altijd een zeil vindt dat past bij jouw boot. De dekkleden zijn gemaakt van waterdicht, rek- en scheurvast 100% PE dat milieuvriendelijk is. Met het extra sterke polyester beschermen de boothoezen je boot tegen UV-licht. Bestel het afdekzeil voor je boot eenvoudig online bij Nautic Gear!

Afdekzeil boot universeel

We hebben een hoes die speciaal geschikt is voor een specifieke boot, maar ook een afdekzeil voor de boot dat universeel is. Het sterke materiaal is langdurig en herhaaldelijk te gebruiken. Je bevestigt het dekzeil boot eenvoudig met de roestvrije aluminium ogen die om de meter zijn bevestigd aan de rand. Je zet het afdekzeil voor de boot universeel goed vast met trapeze elastiek en/of vlaggenlijn. Je vindt het allemaal in het ruime aanbod van Nautic Gear!

Afdekzeil boot op maat

Het universele dekkleed is meteen een afdekzeil voor je boot dat je op maat kunt bestellen. Maak je keuze uit de verschillende afmetingen vanaf 2 x 3 meter tot wel 10 x 12 meter. Je kunt het dekkleed strak spannen zodat het niet gaat wapperen bij veel wind. Bij Nautic Gear vind je het dekzeil in verschillende diktes van 100 tot 250 gram per m2. Het afdekzeil voor je boot dat wij op maat leveren heeft een neutrale, witte kleur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Afdekzeil boot Talamex

Met de kwaliteit van een afdekzeil voor je boot van Talamex zit je altijd goed! Het dekkleed is stevig en duurzaam. Zelfs als het buiten koud is, blijft het zeil glad en vouwbaar. Er zit een doorgetrokken PP-lijn in de zoom. Dit maakt het afdekzeil nog sterker. Elk dekkleed heeft aan beide zijden een coating die beschermt tegen de inwerking van chemicaliën. Het afdekzeil voor je boot van Talamex is wasbaar en bij de naden voorzien van dubbele stof.

Afdekzeil boot kopen

Bij Nautic Gear kun je afdekzeil voor je boot kopen om deze te beschermen tegen zon, wind en regen. Ligt je boot het hele jaar door in het water? Dan is het slim om ook de onderkant te beschermen met International antifouling. Dit is een coating die ongewenste aangroei voorkomt. Bij Nautic Gear denken we graag met je mee over de producten die nodig zijn om je boot het beste te beschermen. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers als je nog vragen