Bimini parasol

Voor een perfecte bescherming tegen zon en regen gebruik je een bimini parasol. Dit handige hulpmiddel monteer je eenvoudig en snel en is daarnaast een stijlvolle toevoeging aan je boot. De parasol is geschikt voor vrijwel alle boten. Daarnaast biedt deze een natuurlijke bescherming tegen de felle zon. Bekijk eenvoudig online ons complete aanbod parasols. Met behulp van een bimini parasol zorg je ervoor dat jij en je complete gezelschap niet verbranden op het water tijdens warme zomerdagen!

Bimini parasol boot

Bescherm jezelf en anderen tegen de felle zon met een bimini parasol op je boot van Nautic Gear! Op deze manier verblijf je de gehele dag op het water zonder dat je verbrandt. Dit product is vooral geschikt tijdens het ankeren of varen op lage snelheid. De biminitop is eenvoudig te monteren op zowel het voor- als achterdek. Een bimini parasol op je boot mag niet ontbreken in je dekuitrusting.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Aanbieding!
  Protecq Bimini Boot parasol 200 x 200cm wit
  Normale prijs € 158,95 € 99,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Aanbieding!
  Protecq Bimini Boot parasol 200 x 200cm Navy (Donker Blauw)
  Normale prijs € 158,95 € 109,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Aanbieding!
  Protecq Bimini Boot parasol 200 x 200cm Grijs Tilting
  Normale prijs € 158,95 € 114,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Nieuw!
  Protecq Bimini Boot parasol 200 x 200cm Antraciet Zwart Tilting
  Normale prijs € 168,95 € 127,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bimini parasol kopen

Wanneer je van plan bent een bimini parasol te kopen, is het handig om te letten op een aantal aspecten. Zo moeten de kleuren van de parasol en je boot natuurlijk matchen voor een optimale uitstraling. Daarnaast is het belangrijk dat de afmetingen geschikt zijn voor je boot. Bij Nautic Gear kun je eenvoudig en snel een boot parasol kopen voor de scherpste prijs. Bestel online en profiteer van advies op maat van onze deskundige klantenservice!