Raymarine Dragonfly

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Beschermkap Raymarine Dragonfly 4 en 5 tbv bracketmontage
  Normale prijs € 48,95 € 45,95
 2. Beschermkap Raymarine Dragonfly 7 tbv bracketmontage
  Normale prijs € 48,95 € 45,95
 3. Beschermkap Raymarine Dragonfly 4 en 5 tbv verzonken montage
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 4. Beschermkap Raymarine Dragonfly 7 tbv verzonken montage
  Normale prijs € 22,95 € 19,95
 5. Flushmount kit Raymarine Dragonfly 7 tbv verzonken montage
  Normale prijs € 79,95 € 73,95
 6. Flushmount kit Raymarine Dragonfly 4 en 5 tbv verzonken montage
  Normale prijs € 59,95 € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je op zoek naar een fishfinder en GPS-kaartplotter in één? Dan is de Raymarine Dragonfly uitermate geschikt voor jou. Combineer de plotter met een navigatiekaart en je weet altijd waar je bent op het water. Met de Chirp sonar profiteer je van een uitstekend onderwaterbeeld, met een haast foto-achtige weergave. Zo krijg je informatie over de bodem, waterdieptes en vissen. Hieronder vind je een filmpje over de vele functies van de Raymarine Dragonfly kaartplotter en Raymarine fishfinder.

Raymarine Dragonfly 4

Er ontstaat er een gedetailleerd beeld van de onderwaterwereld door Downvision en sonar Chirp-technologie op de Raymarine Dragonfly 4 kaartplotter. Met de verschillende sonarsignalen heb je een bereik tot 600 voet diepte! En dat is nog niet alles. De plotter is voorzien van een hoogwaardig LCD-scherm met veel contrast en kleurdiepte. Daardoor is de Raymarine Dragonfly 4 kaartplotter goed af te lezen onder alle weersomstandigheden.

Raymarine Dragonfly 4 Pro

De sonargegevens en locaties van de Raymarine Dragonfly 4 Pro delen met je vrienden is eenvoudig te doen via smartphone of tablet. Heb je een Android of IOS telefoon? Dan kun je de Wi-Fish app gratis gebruiken. Deze app is zeer handig als je een visser bent. Je vergroot de vangst door sonarbeelden te delen. Zo wordt vissen met de Raymarine Dragonfly 4 Pro kaartplotter een stuk gemakkelijker. Bestel deze handige fishfinder eenvoudig online bij Nautic Gear!

Raymarine Dragonfly 5 Pro

Het scherm van de Raymarine Dragonfly 5 Pro kaartplotter is groter dan die van de 4 Pro, dit vergroot de leesbaarheid. Elke Dragonfly plotter is waterdicht doordat het scherm direct is verlijmd met de LCD. Als je de kaartplotter bestelt, krijg je er een handige montagebeugel en bevestigingsmaterialen bij. Met de accessoires van Nautic Gear, zoals een Flushmount kit, kun je de Raymarine Dragonfly 5 Pro plotter verzonken monteren in je dashboard.

Raymarine Dragonfly kopen

Wil je graag de Raymarine Dragonfly kopen? Dat doe je bij Nautic Gear. We zorgen voor een snelle levering! Het is een aanrader om de beschermkap voor de kaartplotter meteen mee te bestellen. Met de kap is je plotter beschermd tegen extreem weer, felle zon of andere schadelijke invloeden. De beschermhoes is gemaakt van soepel rubber, zodat je deze eenvoudig aan kunt brengen. De beschermkap en kaartplotter van Raymarine Dragonfly kopen doe je bij Nautic Gear, je officiële Raymarine dealer!